LIER/STOR-ELVDAL/TRONDHEIM: Fredag ettermiddag ble det kjent at det var Marie Myrset Skinnemoen som (20) mistet livet i en trafikkulykke på riksvei 3 mellom Opphus og Rasta i Stor-Elvdal nord for Rena torsdag ettermiddag

Ledelsen ved skolen hun studerer på, Økonomi og administrasjon ved NTNU i Trondheim, sier det var en tung beskjeden å få at en av deres elever mistet livet.

– Noe av de verste vi kan oppleve

Ordføreren i Lier Gunn Cecilie Ringdal uttalte til Drammens Tidende fredag at ulykken var dypt tragisk:

– Ord blir fattige når dette skjer, på en slik måte, når et ungt menneske omkommer i en tragisk bilulykke.

Nå har skolen Myrset Skinnemoen gått ut med noen velvalgte ord:

– Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om den tragiske bilulykken som kostet en av våre studenter livet. Våre tanker går til studentens nærmeste familie og venner, skriver dekan Monica Rolfsen ved Fakultet for økonomi, NTNU i en epost til Drammens Tidende.

Marie gikk førsteåret på bachelor i økonomi og administrasjon ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim.

– Å miste en student er noe av det aller verste vi kan oppleve. Det berører oss som universitet, medstudenter og ansatte, selv om våre tanker selvsagt først og fremst går til de aller nærmeste som har mistet et familiemedlem, skriver Rolfsen.

Det var Nidaros.no som først omtalte uttalelsen til NTNU.

Vil ivareta elever og ansatte

Skolen vil nå gjøre hva de kan for å ivareta og støtte deres studenter og ansatte på en best mulig måte i tida framover.

– Ansatte på instituttet har ikke fått informasjon enda, og vi undersøker om vi kan ha en digital kondolanseprotokoll. Det vil bli avholdt minnestund for Marie Myrset Skinnemoen på NTNU Handelshøyskolen etter at medstudentene er tilbake igjen etter jul. Når og hvor vil vi komme tilbake til, skriver dekanen og tilføyer:

– Medstudenter som trenger noen å snakke med, er velkomne til å kontakte studentprest og rådgiver i Studentsamskipnaden. Studentene vil få egen informasjon om dette.