Gå til sidens hovedinnhold

Skotske medier: Norsk mann funnet død i Edinburgh

Ifølge engelske medier er en norsk mann funnet død i Edinburgh. Utenriksdepartement er kjent med dødsfallet.

– Utenriksdepartementet er kjent med at en norsk borger har omkommet i Edinburgh i dag. Pårørende er varslet, og UD gir konsulær bistand i samsvar med fast praksis og gjeldende rammer for slik bistand. Grunnet taushetsplikt kan ikke departementet uttale seg om detaljer i saken, sier pressetalsmann Guri Solberg i Utenriksdepartementet til Drammens Tidende.

Etter det Drammens Tidende er kjent med er mannen fra drammensdistriktet. Det skotske politiet har kommet med en uttalelse, hvor det ikke spesifiseres hvor mannen har holdt til i Norge.

Politiet bekrefter derimot at en mann ble funnet død på samme gateadresse, og med identiske omstendigheter, som der hvor en mann fra drammensdistriktet ble funnet død tirsdag, ifølge skotske medier.

– Vi fikk melding om at en mann hadde falt fra et vindu i tredje etasje, rundt klokken 07.15 tirsdag 1. juni. Mannen ble erklært død på stedet. Undersøkelser pågår for å få full oversikt over hendelsen.

Seksjonsleder for etterforskning og etterretning ved Drammen politistasjon Tina Berg opplyser at de har bistått med å varsle de pårørende. Hun ønsker ikke å gå nærmere inn på hendelsen.

TIPS OSSSMS/RING 03232 tips@dt.no Send video