Gå til sidens hovedinnhold

Spansk storavis: Tysk toppklubb vil hente Ødegaard

Artikkelen er over 1 år gammel

Martin Ødegaard har herjet i Nederland denne sesongen. Nå ligger flere storklubber langflate etter nordmannens signatur.

NEDERLAND: Drammenseren har hatt en forrykende utlånssesong i nederlandske Vitesse, og notert seg for 11 scoringer og 12 målgivende pasninger.

20-åringen ble kåret til årets spiller i Vitesse, og ble også belønnet med en plass på årets lag i nederlandsk fotball – som den eneste spilleren som ikke spiller for enten seriemester Ajax eller serietoer PSV.

Storspillet har igjen gjort Real Madrid-spilleren svært attraktiv på overgangsmarkedet, etter noen turbulente år siden overgangen fra Strømsgodset i januar 2015. 

Nå melder den spanske storavisen Marca at den tyske Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen har kastet seg inn i kampen om signaturen til Ødegaard. Bayer Leverkusen endte på 4. plass i årets sesong.

VG skriver at avisen peker på for mange «tiere» i Real Madrid, som skal være grunnen til at Ødegaard antakeligvis må belage seg på nok et utlån fra den spanske toppklubben, til tross for kalasformen i Vitesse.

Ødegaard har tidligere denne sesongen blitt linket til de nederlandske mesterne og Champions League-semifinalistene Ajax. Marca skriver videre at Real Madrid allerede har avslått et bud fra Ajax, og at flere andre La Liga-klubber har henvendt seg om muligheten for å signere nordmannen.

– Real Madrid selger ofte spillere med en tilbakekjøpsklausul. Det kan være en mulighet, eller et nytt utlån, skal Ødegaard ha sagt til De Telegraaf.

Ødegaards kontrakt med Real Madrid går ut 30. juni 2021.

Les også

Ødegaard herjet i viktig sluttspillkamp

Les også

Ødegaard månedens spiller i Nederland

Les også

Storavis: – Ødegaard ikke til salgs

 

Kommentarer til denne saken