SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Färjestad har overtaket på Luleå

Arkivfoto fra Löfbergs Arena i Färjestad og en kamp mellom Färjestad og Modo i 2008. Foto: Lars Hedelin (NTB scanpix)

Arkivfoto fra Löfbergs Arena i Färjestad og en kamp mellom Färjestad og Modo i 2008. Foto: Lars Hedelin (NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Färjestad har los på tabelltoppen i SHL og har en gnistrende hjemmestatistikk mot serieleder Luleå.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Get-ligaen: Oilers har spilt seg i form

V5 BjerkeBankerfri lunsj på Bjerke

V4 ØstersundBlekkan kommer med ambisjoner

Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten

Vikinglotto onsdag: Norsk vinner stakk av med 72 millioner

Etter noen meget innholdsrike dager med Premier League-fotball og et meget omfattende langoddsprogram, er det noe roligere torsdag. Det er veldig mye ishockey på menyen. Her hjemme spilles det fire kamper i Eliteserien, mens det er full runde i SHL i Sverige. I tillegg er det 11 kamper i NHL natt til fredag. På fotballfronten spilles det noen cupkamper i både Spania og Italia. I håndball-EM skal både Danmark og Sverige i gang med hovedrunden. Dessuten er det verdenscupstart i skiskyting med både 20 km for menn og 15 km for kvinner i Pokljuka.

Fredag kan du stikke av med 312 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Färjestad - Luleå H 2,05 (spillestopp kl 18.55)

Det er snart halvspilt grunnserie i SHL og det er meget tett i toppen. Dette oppgjøret er mellom lag nummer to og lag nummer en på tabellen.  Fra Luleå på toppen og ned til Djurgården på 7. plass skiller det kun seks poeng.

Denne kampen vises på FB+. Klikk på denne lenken for å se kampen i kveld kl. 1900

Färjestad overtar tabelltoppen med seier i kveld. Karlstad-laget er dessuten i strålende form med seks seier og ett tap på de sju siste kampene. Sist lørdags 3-2 seier borte mot Djurgården var lagets tredje seier på rad. Knallsterke 7-3-1 etter ordinær tid på elleve spilte hjemmekamper.

Luleå leder altså serien og har hatt en eventyrlig evne til å bikke jevne kamper i sin favør. Står med 3-4-1 etter ordinær tid på sine åtte siste seriekamper. Samtlige av de fire kampene som er gått til forlengning har Luleå vunnet etter enten spilleforlengelse eller straffer. De tre øvrige seirene etter ordinær tid i denne perioden, er alle kamper som også ble vunnet med ett mål. I kveld soner backen Daniel Sondell karantene, mens forwarden Austin Farley er skadet.

Färjestad vant begge hjemmemøtene i Löfbergs Arena forrige sesong og det vant begge hjemmemøtene i sesongen før der igjen. 2,05 i odds på at Färjestad opprettholder den gode statistikken og også vinner kveldens kamp er godkjent odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet