SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fet odds på Fulham-seier

Fulham's Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring during a Premier League soccer match between Fulham and Southampton, at Craven Cottage, London, Saturday Nov. 24, 2018. (Steven Paston/PA via AP)

Fulham's Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring during a Premier League soccer match between Fulham and Southampton, at Craven Cottage, London, Saturday Nov. 24, 2018. (Steven Paston/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fulham vant sin første hjemmekamp under Ranieri. I kveld skal Leicester slås på Craven Cottage.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddsdobbel: Vi satser pengene på en favorittdobbel

Midtukekupongen: Liverpool må holde koken oppe

Oddssingel Premier League: Old Trafford er en marerittbane for Arsenal

Oddsdobbel: Bare seier er godt nok for Norge

Oddsdobbel: Stabæk i helsprek onsdagsdobbel

V75 BjerkeI kveld er det premiere for V75 Bonus

V4 Bro ParkHerlig lunsjgalopp fra Sverige

Vikinglotto: I kveld kan du vinne  71 millioner kroner i Vikinglotto. Her kan du levere kupongen!

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss onsdag. Det er som kjent midtukerunde i Premier League og seks kamper skal spilles i kveld, med Manchester United - Arsenal som den desiderte storkampen. Norges håndballjenter skal i sving igjen i kveld, Romania er motstanderen i kveld. Det er også midtukerunde i Ligue 1 i Frankrike, mens det er cupfotball både i Italia og Spania. Stabæk og Aalesund møttes i første kamp om retten til å spille Eliteseriefotball i 2019. Her hjemme er det runde i Eliteserien i håndball for menn. På hockeyfronten er det full runde i Hockeyallsvenskan og det spilles tre kamper i NHL natt til torsdag. Og det er verdenscupåpning i skiskyting med 20 km for menn i Pokljuka.

Vanvittige 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Fulham - Leicester H 2,70 (spillestopp kl 20.40)

Claudio Ranieri fikset tre forventede poeng for Fulham i sin debut hjemme mot Southampton forrige lørdag (3-2). Lørdag ble det som ventet for tøft borte mot Chelsea (tap 0-2). Fulham ligger således fortsatt sist før midtukerunden med sine åtte poeng. Kun ett poeng på åtte bortekamper er det blitt, mens seks hjemmekamper har gitt sju poeng (2-1-3). Viktige Andre Schurrle mistet søndagens kamp mot Chelsea, men er klar til onsdagens hjemmekamp.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Leicester har ikke latt seg prege sportslig av den tragiske flyulykken der eier Vichai Srivaddhanaprabha omkom. Er ubeseiret på sine fem siste seriekamper (2-3-0) og ligger på en flott 8. plass med 21 poeng. Variable 3-1-3 på sju spilte bortekamper. Harry Maguire er tilbake i trening, men rekker ikke onsdagens kamp. Jamie Vardy er usikker, det samme gjelder for midtstopper Wes Morgan.

Se alle de nye draktene til Premier League-lagene her!

Fulham vant sin første hjemmekamp under Ranieri mot Southampton. Da var hjemmeoddsen 2,40. I kveld betales Fulham-seier med 2,70. I våre øyne er dette kveldens klart mest interessante spill i Premier League sett i forhold til odds.

Klikk her for å levere dette spillet