Gå til sidens hovedinnhold

Johannes Thingnes Bø tåler en strafferunde

Artikkelen er over 2 år gammel

Johannes Thingnes Bø viste overlegen fart i sporet på torsdagens 20 km i Pokljuka. I dag er det sprint og Johannes tåler en bom for å vinne.

Oddstips (Bergensavisen)

Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddsdobbel: Kampen Norge bare må vinne!

Oddssingel Championship: Fredag er en skrekkdag for West Brom

Oddssingel Serie A: Juventus behøver ikke tre poeng

V65 JarlsbergTo V65-bankere fra Hamre-stallen

V65 ØrebroSpennende V65-lunsj fra Ørebro

Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten

Vikinglotto onsdag: Norsk vinner stakk av med 72 millioner

Det er et meget fint langoddsprogram vi har foran oss fredag. Den største godbiten er uten tvil Serie A-oppgjøret mellom Juventus og Inter. Men også i Championship er det storkamp når West Bromwich tar imot Aston Villa til byderby i Birmingham. Ellers er det som vanlig både Bundesliga, La Liga, og dansk superliga når det er fredag. Norge skal ut i en meget viktig kamp mot Ungarn i håndball-EM og i Pokljuka er det klart for mer verdenscup skiskyting. Fredag er det sprint for menn som står på menyen.

Fredag kan du stikke av med 312 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Verdenscup sprint skiskyting menn Pokljuka - vinnerspill - Johannes Thingnes Bø - 2,25 (spillestopp kl 14.10)

Etter at tåke hindret åpningen av guttas verdenscupåpning i Pokljuka onsdag, ble rennet flyttet til torsdag. 20 km er ikke en distanse de norske alltid hevder seg best på. Til tross for laber fart i sporet så vant Martin Fourcade med 20 treff. Best av de norske tross tre tilleggsminutter var Johannes Thingnes Bø på 7. plass.  Han var kun 1.11.9 bak Fourcade i mål og gikk som et uvær i sporet.

I dag er det sprint og det er en øvelse som favoriserer de som er raskest i sporet. Johannes Thingnes Bø vant sprintrenn forrige sesong og to av seirene kom i verdenscupløpene før jul. I Hochfilzen vant han 0,7 sekunder foran Martin Fourcade (begge hadde en strafferunde), og i franske Annecy Le Grand skjøt han feilfritt og var hele 22,7 sekunder foran Martin Fourcade på 2. plass som også skjøt feilfritt.  Den tredje sprinten han vant var i Anterselva 19. januar. Her skjøt Johannes en bom, likevel vant løpet med 12,8 sekunder ned til Martin Fourcade på 2. plass som attpåtil skjøt feilfritt.

Gull-Lotto-trekning med 29 millioner i potten på lørdag. Her kan du levere kupongen!

Bookmakerne og Norsk Tipping er skjøt enige om at dagens sprint står mellom Johannes Thingnes Bø og Martin Fourcade. Simon Schepp og Sebastian Samuelssom er tredjefavoritter i dag og begge belønnes med hele 18 i vinnerodds. Jeg er helt inne på at Johannes Thingnes Bø selv med en bom vinner dagens løp med tanke på den overlegne farten han per nå har i sporet. 2,25 på at Johannes Thingnes Bø vinner fredagens skiskyttersprint er god nok odds til å forsvare et spill.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken