SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Juventus behøver ikke tre poeng

Mario Mandzukic (t.v.) og  Cristiano Ronaldo jubler etter en juve.scoring mot Valencia i Champions League. I kveld skal de bryne seg på Inter i toppoppgjøret i Serie A hjemme i Torino. (AP Photo/Antonio Calanni)

Mario Mandzukic (t.v.) og Cristiano Ronaldo jubler etter en juve.scoring mot Valencia i Champions League. I kveld skal de bryne seg på Inter i toppoppgjøret i Serie A hjemme i Torino. (AP Photo/Antonio Calanni) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Juventus er klare favoritter hjemme mot Inter i kveld, men er i en solid ledelse i Serie A og lever godt med poengdeling.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddsdobbel: Kampen Norge bare må vinne!

Oddssingel Championship: Fredag er en skrekkdag for West Brom

Oddssingel skiskyting: Johannes Thingnes Bø tåler en strafferunde

V65 JarlsbergTo V65-bankere fra Hamre-stallen

V65 ØrebroSpennende V65-lunsj fra Ørebro

Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten

Vikinglotto onsdag: Norsk vinner stakk av med 72 millioner

Det er et meget fint langoddsprogram vi har foran oss fredag. Den største godbiten er uten tvil Serie A-oppgjøret mellom Juventus og Inter. Men også i Championship er det storkamp når West Bromwich tar imot Aston Villa til byderby i Birmingham. Ellers er det som vanlig både Bundesliga, La Liga, og dansk superliga når det er fredag. Norge skal ut i en meget viktig kamp mot Ungarn i håndball-EM og i Pokljuka er det klart for mer verdenscup skiskyting. Fredag er det sprint for menn som står på menyen.

NB! Fredag er det 312 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Juventus - Inter U 3,65 (spillestopp kl 20.25)

Toppkamp i Serie A der Juventus dundrer på i toppen og har vunnet 13 av sine 14 første seriekamper og kun avgitt poeng hjemme mot Genoa i midten av oktober (1-1).  16-1-2 (sesongen 2016/17), 18-1-0 sesongen 2016/17, 16-2-1 sesongen 2015/16, 16-3-0 sesongen 2014/15 og 19-0-0 sesongen 2013/14 er de formidable hjemmetallene for Juventus de fem foregående sesongene. 

Se den spesielle Juventus-drakten som bare kommer i et begrenset antall her!

Er allerede videre til sluttspillet i Champions League, så neste ukes bortekamp mot Young Boys forstyrrer ikke. Mannskapsmessig ser det bra ut selv om Alex Sandro, Barzagli og Khedira er ute til kveldens kamp.

Se alle sesongens nye Juventus-drakter her!

Inter har endt på 4. plass i Serie A de to foregående sesongene. Denne sesongen ser det foreløpig enda bedre ut. Ligger på 3. plass med 29 poeng og har fire poeng ned til Milan på 4. plass. Innledet sesongen med kun fire poeng på de fire første seriekampene, og røk både 0-1 for Sassuolo borte og 0-1 for Parma hjemme i denne perioden. Men står nå med 8-1-1 på de ti siste seriekampene. Har en meget viktig hjemmekamp mot PSV i Champions League førstkommende tirsdag, men i Italia er uansett ofte seriespillet det aller viktigste. Nainggolan er fortsatt ute med skade, men ellers er det ingen fravær.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Det endte 0-0 i forrige sesongs tilsvarende oppgjør på Allianz stadium i Torino og det står 5-2-1 på de åtte siste tilsvarende. 1,50 på hjemmeseier er fryktelig lavt og da lokker uavgjortoddsen betydelig mer. 3,65 på poengdeling er høyt og er uansett et resultat Juventus lever veldig godt med.

Klikk her for å levere dette spillet