SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Molde skaffer seg en plass i Europa League

Molde og Mathis Bolly jubler etter 1-0-scoringen mot Partizan Beograd. Vi tror de får mer å feire etter kampen på Aker Stadion torsdag. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Molde og Mathis Bolly jubler etter 1-0-scoringen mot Partizan Beograd. Vi tror de får mer å feire etter kampen på Aker Stadion torsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto:

Av

Molde har en fryktinngytende hjemmestatistikk. Vi tror at Partizan får problemer på Aker Stadion.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Eurojackpot: Får ikke tak i vinneren av 24 millioner

Torsdagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i returoppgjøret i Europa League mellom Molde og Partizan Beograd. Det er også 20 andre kamper fra Europa League-playoffen på langoddsprogrammet. Ellers er det seriestart for kvinnenes eliteserie i håndball, hvor Storhamar møter Follo HK Damer og Vipers spiller mot Gjerpen. Det spilles seks kamper i Eliteserien for menn, og tre kamper i Eliteserien for kvinner. Ellers er det en haug med kamper fra US Open i tennis og natt til fredag spilles det kamper både i Copa Libertadores og i Copa Sudamericana.

NB! Fredag kan du vinne vanvittige ca. 90 millioner i EurojackpoLever kupongen før fredag kl. 1900

Molde - Partizan Beograd 2,05 - 3,30 - 2,95 H (spillestopp kl. 1855)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Molde lå an til å skaffe seg et drømmeresultat på bortebane mot Partizan, men så dukket det opp en tidligere Manchester United-spiller. Takket være en sen scoring av 32 år gamle Zoran Tosic vant Partizan første kamp 2-1. Serberne viste at det bor en vanvittig moral i laget da laget snudde 0-1 til 2-1-seier hjemme i den serbiske hovedstaden.

Men; jeg tror de får en tøffere oppgave mot de norske serietoerne på Aker Stadion.

Molde klarte bare 2-2 hjemme i Rosenes by mot Odd på søndag, og dermed ga de fra seg serieledelsen til Bodø/Glimt

Romsdalingene er ute av NM-cupen, mens ellers har de alt å spille for enda. Jeg mener de har gode muligheter til å avansere i Europa etter et greit utgangspunkt fra bortekampen i Serbia.

Molde var i ferd med å rote vekk Europa League-eventyret borte mot Aris. Kampen ble avgjort etter ekstraomganger. Nå skal det sies at romsdalingene har vært langt bedre hjemme enn borte denne sesongen.

Se sesongens nye Premier League-draktene her!

På Aker Stadion banket de KR Reykjavik 7-1, deretter spilte de 0-0 mot serbiske Čukarički . I den siste hjemmekampen i Europa League-kvaliken knuste de Aris hele 3-0. Partizan har ikke imponert på bortebane, og jeg tror de får trøbbel her.

Selv om Molde ligger under 1-2 etter første kampen i Serbia, mener jeg de har en fair sjanse til å avansere til gruppespill.

Toppscorer Omoijuanfo kan være tilbake i startelleveren torsdag. Selv om kantspilleren Erling Knudtzon pådro seg en skade i første matchen, så er det bra verdi i å sette penger på Molde-seier.

Molde er sterke offensivt, særlig på hjemmebane. Siden de har vunnet åtte av de siste ni hjemmekampene i Eliteserien, så tror vi at Partizan, som var litt heldige i første kampen, får det vanskelig i returmøte i Romsdal.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Partizan er ikke det beste laget i Serbia, det er Røde Stjerne. Molde slo ut et annet serbisk lag, Čukarički, i den andre runden av Europa League-kvaliken. De endte opp på fjerdeplass sist sesong med 54 poeng, samme poengsum som Partizan som endte på tredjeplass.

Serberne kom inn i turneringen i den 2. runden, hvor de slo ut Connahs Quay. De fikk en vanskeligere oppgave med å slå ut Yeni Malatyaspor. Selv om de vant 3-1 hjemme, så var slet de i bortekampen. Den tapte de 0-1.

Forsvarsspilleren Gabrielsen blir etter alt og dømme spilleklar. Det er svært positivt for Molde. Bolly ble hvilt i kampen mot Odd, så han har friske bein før møtet med serberne.

Jeg mener at 2,05 er bra betalt for seier til Molde som har vist at de er solide på hjemmebane.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!