SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Norge får sin hevn i kveld

Norway's Maren Mjelde, left, Lisa-Marie Utland, center, and Vilde Boe Risa celebrate after winning the penalty shoot-out of the Women's World Cup round of 16 soccer match between Norway and Australia at the Stade de Nice in Nice, France, Saturday, June 22, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)

Norway's Maren Mjelde, left, Lisa-Marie Utland, center, and Vilde Boe Risa celebrate after winning the penalty shoot-out of the Women's World Cup round of 16 soccer match between Norway and Australia at the Stade de Nice in Nice, France, Saturday, June 22, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) Foto:

Av

Norge tapte 0-3 mot England i sommeren fotball-VM. I kveld møtes lagene til privatlandskamp i Bergen.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips National League: Leeds-dødarene nekter å tape på bortebane

Oddstips privatlandskamp: Norge skal ha revansje på England

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: Seks Lotto-vinner vant 4,9 millioner kroner hver

Det er sjelden en privatlandskamp for kvinner er høydepunktet på langoddsprogrammet, men tisdag spiller Norge mot England på Brann stadion. Det er en godbit. Da skal de norske jentene prøve å revansjere 0-3-tapet fra VM. Ellers domineres oddsprogrammet av kamper fra England. Det spilles full serierunde i National League, og i tillegg er det 14 kamper fra FL Trophy-turneringen. På ishockeyfronten er det fem kamper fra første serierunden i KHL.

NB! 56 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Norge - England H 3,45 (spillestopp kl 17.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Privatlandskamp for kvinner som spilles på Brann stadion i Bergen. Norge gjorde et flott VM, selv om det endte med 0-3 tap for nettopp England i kvartfinalen. Norge spilte sin første landskamp etter den kvartfinalen sist fredag. Det var borte mot Nord-Irland i første kamp i EM-kvalifiseringen og Norge vant komfortabelt 6-0 mot et svakt nordirsk landslag. Martin Sjögren stilte med eller mindre samme lag som under VM, men Isabell Herlovsen var ikke med. Men vårt stjernespiller Caroline Graham Hansen var med og scoret tre mål, mens Guro Reiten også tegnet seg på scoringslisten.

England imponerte lenge under fotball-VM i sommer, men tilslutt måtte de reise tomhendte hjem. Var i realiteten sjanseløse mot USA i semifinalen, selv om tapssifrene kun ble 1-2.  Var også storfavoritt i bronsefinalen mot Sverige, men tapte denne 1-2. Etter den kampen har England kun spilt en landskamp. Det var forrige torsdag borte mot Belgia og den kampen endte med 3-3. Det var ikke veldig overbevisende. Har noen skader i troppen, men ingen sentrale fravær.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Norge var sjanseløse mot England i VM-kvartfinalen, men det betyr slett ikke at de er sjanseløse i kveld. Hjemmebanefordelen skal som kjent aldri undervurderes i fotballkamper, og i tillegg favoriseres Norge av at det er en privatlandskamp. 3,45 på at Norge vinner i kveld er fin odds og må testes.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!