SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ødegaards drømmestart i La Liga fortsetter

Martin Ødegaard og Real Sociedad har en sterk bortestatistikk på San Mamés. Vi tror de kan ta sin fjerde seier på de åtte siste bortekampene der i kveld.  
Foto: JOSE JORDAN / AFP / NTB scanpix

Martin Ødegaard og Real Sociedad har en sterk bortestatistikk på San Mamés. Vi tror de kan ta sin fjerde seier på de åtte siste bortekampene der i kveld. Foto: JOSE JORDAN / AFP / NTB scanpix Foto:

Av

Real Sociedad og Martin Ødegaard har en god statistikk i Bilbao.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips Eliteserien: Odd må slå Bodø/Glimt for å melde seg på i gullkampen

Oddstips La Liga: Ødegaards drømmestart i La Liga fortsetter

Oddstips Championship: Nå vinner Fulham borte også

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Eurojackpot: Får ikke tak i vinneren av 24 millioner

Det er et innholdsrik oddsprogram denne fredagen. Det spilles interessante kamper i engelsk Championship, i spansk La Liga og i tysk Bundesliga. I tillegg tjuvstarter Eliteserien den 20. serierunden med godbiten Odd-Bodø/Glimt. Ellers er det fulle serierunder på nest øverste nivå i Østerrike, Frankrike og Nederland.

Athletic Bilbao – Real Sociedad 2,00 – 3,15 – 3,40 B (spillestopp kl. 2155)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Baskerland-derby. Det er mye prestisje som står på spill når to av Spanias største rivaler møtes på San Mames fredag. Atletic startet sesongen med å ta en imponerende 1-0-seier mot Barcelona hjemme i Bilbao. Dermed er baskerne ubeseiret i de 15 siste kampene på San Mames.

I forrige serierunde klarte Atletic 1–1 mot Getafe på Coliseum Alfonso Perez. Los Leones håper å forlenge rekken av ubeseirede kamper på hjemmebane når de møter erkerivalen fra San Sebastian.

Sociedad og Martin Ødegaard har i likhet med Athletic tatt fire poeng på de to første kampene sine. De var litt heldige som fikk med seg ett poeng borte mot Valencia i serieåpningen. Hjemmelaget bommet på et straffespark på tampen av kampen, men Sociedad utlignet til 1–1 langt på overtid.

I sin andre kamp for Real Sociedad sørget Martin Ødegaard på egen hånd for tre poeng og en etterlengtet borteseier på ferieøyen Mallorca. Ødegaards første scoring i den spanske toppdivisjonen var praktfull. Drammenseren grep en kontringsmulighet og førte ballen oppover banen før han spilte opp Portu på høyresiden. Han fortsatte løpet og fikk ballen tilbake innenfor sekstenmeteren, tok den med seg på perfekt vis og satte i mål.

Skaff deg drakten til Martin Ødegaard her!

Før oppgjøret på Estadi de Son Moix hadde Real Sociedad gått 16 år uten en trepoenger borte mot Mallorca. I Bilbao har de en betydelig bedre statistikk å vise til.

Sociedad har kun tapt én av de siste syv bortekampene mot Athletic. De har vunnt de tre siste Baskerland-derbyene i La Liga, inkludert en 3-1-seier i 2018-2019-sesongen. Det er også siste gangen Bilbao tapte på San Mames.

Det er grunn til å tro at Athletico kan stoppe seiersrekken til Socidead. Trener Gaizka Garitano, som tok over klubben et par uker etter tapet mot Socidad, har fått skikk på Bilbao-laget. Vertene imponerte stort i hjemmekampen mot sist sesongs La Liga-mestere Barcelona, og klarer de å levere på samme nivå mot Martin Ødegaard & Co, tror jeg Sociedad får problemer. Men disse lokaloppgjørene pleier å leve sitt eget liv, og jeg har tron på Socidad.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Atletic mangler antakeligvis midtbanemannen De Marcos, mens spissen Guruzeta er langtidsskadet. Gjestene fra San Sebastian har ingen sentrale spillere ute med skader for Baskerland-derbyet.

Athletic og Sociedad er ganske jevngode, og jeg tror dette er en åpen kamp. Bilbao har scoret i de åtte siste hjemmekampene, mens Real står med scoring i syv av de siste åtte bortekampene sine. Det er ikke usannsynlig at denne matchen kan ende uavgjort, men jeg tror Martin Ødegaard drømmestart i La Liga fortsetter fredag kveld. Real Sociedad har et bra lag, og de har et godt tak på naborivalen. Jeg synes 3,40 i odds på borteseier til Martin Ødegaard og Sociedad er et spennende spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!