SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Old Trafford er en marerittbane for Arsenal

Marouane Fellaini (midten) feirer seiersmålet sitt mot Young Boys i Champions League. Hjemme på Old Trafford har United hatt god kontroll på Arsenal.  (AP Photo/Jon Super)

Marouane Fellaini (midten) feirer seiersmålet sitt mot Young Boys i Champions League. Hjemme på Old Trafford har United hatt god kontroll på Arsenal. (AP Photo/Jon Super) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Har ikke vunnet en seriekamp på Old Trafford siden 2006.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddsdobbel: Vi satser pengene på en favorittdobbel

Oddssingel Premier League: Strålende odds på Fulham

Oddsdobbel: Bare seier er godt nok for Norge

Oddsdobbel: Stabæk i helsprek onsdagsdobbel

Midtukekupongen: Liverpool må holde koken oppe

V75 BjerkeI kveld er det premiere for V75 Bonus

V4 Bro ParkHerlig lunsjgalopp fra Sverige

Vikinglotto: I kveld kan du vinne  71 millioner kroner i Vikinglotto. Her kan du levere kupongen!

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss onsdag. Det er som kjent midtukerunde i Premier League og seks kamper skal spilles i kveld, med Manchester United - Arsenal som den desiderte storkampen. Norges håndballjenter skal i sving igjen i kveld, Romania er motstanderen i kveld. Det er også midtukerunde i Ligue 1 i Frankrike, mens det er cupfotball både i Italia og Spania. Stabæk og Aalesund møttes i første kamp om retten til å spille Eliteseriefotball i 2019. Her hjemme er det runde i Eliteserien i håndball for menn. På hockeyfronten er det full runde i Hockeyallsvenskan og det spilles tre kamper i NHL natt til torsdag. Og det er verdenscupåpning i skiskyting med 20 km for menn i Pokljuka.

NB! Onsdag er det 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Manchester United - Arsenal U 3,30 (spillestopp kl 20.55)

Etter 14 serierunder ligger Manchester United allerede 16 poeng bak serieleder Manchester City og åtte poeng bak Arsenal på den viktige 4. plassen. United ligger på 7. plass med 22 poeng og faktisk med negativ målforskjell til tross for 6-4-4 totalt. Etter den noe ufortjente borteseieren mot Bournemouth fjerde sist, har United kun tatt to poeng på sine tre siste seriekamper. Det inkluderer hjemmekamp mot Crystal Palace (0-0) og bortekamp mot Southampton lørdag kveld (2-2). 3-2-1 totalt hjemme på Old Trafford. Ashley Young soner karantene, mens både Luke Shaw og Romelu Lukaku måtte gi seg underveis mot Southampton. Victor Lindelöf og Alexis Sanchez er begge skadet, mens både Chris Smalling og Eric Bailly er usikre.

Se årets nye Arsenal-drakt her!

Unai Emery er i ferd med å få optimismen tilbake hos Arsenal-fansen etter noen svake sesonger. Arsenal tapte som kjent seriepremieren hjemme mot Manchester City (0-2) og tapte også i andre serierunde, da det ble 2-3 tap borte for Chelsea. Men de tolv neste seriekampene har gitt 30 poeng og 9-3-0. Snudde 1-2 til 4-2 seier hjemme mot Tottenham søndag og overtok 4. plassen i Premier League. 4-1-1 på seks spilte bortekamper. Granit Xhaka soner karantene for fem gule kort. Ellers har ikke Unai Emry nye fravær siden Tottenham-kampen. Nacho Monreal, Konstantinos Mavropanos og Danny Welbeck er fortsatt på skadelisten.

17. september 2006 var sist gang Arsenal vant en seriekamp borte mot Manchester United. De 11 siste oppgjørene har gitt åtte United-seire og tre poengdelinger. Så uansett hva man måtte mene om Uniteds prestasjoner og begeistringen for Arsenal, så er Old Trafford en marerittbane for Arsenal.  Oddsmessig er det helt klart uavgjortoddsen som frister mest. 3,30 på poengdeling er bra odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet