SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stabæk i helsprek onsdagsdobbel

Formsterke Franck Boli sendte Stabæk i ledelsen 1-0 hjemme mot Strømsgodset i den siste seriekampen, men det holdt ikke inn for Stabæk og kampen endte 2-2. Foto: Ørn E. Borgen (NTB scanpix)

Formsterke Franck Boli sendte Stabæk i ledelsen 1-0 hjemme mot Strømsgodset i den siste seriekampen, men det holdt ikke inn for Stabæk og kampen endte 2-2. Foto: Ørn E. Borgen (NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Stabæk bør ta første stikk mot Aalesund. Vi kombinerer Stabæk-seier med en svært godt betalt hjemmeseier i skotsk Premiership.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddsdobbel: Vi satser pengene på en favorittdobbel

Oddssingel Premier League: Strålende odds på Fulham

Oddssingel Premier League: Old Trafford er en marerittbane for Arsenal

Midtukekupongen: Liverpool må holde koken oppe

V75 BjerkeI kveld er det premiere for V75 Bonus

V4 Bro ParkHerlig lunsjgalopp fra Sverige

Vikinglotto: I kveld kan du vinne  71 millioner kroner i Vikinglotto. Her kan du levere kupongen!

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss onsdag. Det er som kjent midtukerunde i Premier League og seks kamper skal spilles i kveld, med Manchester United - Arsenal som den desiderte storkampen. Norges håndballjenter skal i sving igjen i kveld, Romania er motstanderen i kveld. Det er også midtukerunde i Ligue 1 i Frankrike, mens det er cupfotball både i Italia og Spania. Stabæk og Aalesund møttes i første kamp om retten til å spille Eliteseriefotball i 2019. Her hjemme er det runde i Eliteserien i håndball for menn. På hockeyfronten er det full runde i Hockeyallsvenskan og det spilles tre kamper i NHL natt til torsdag. Og det er verdenscupåpning i skiskyting med 20 km for menn i Pokljuka.

NB! Onsdag er det 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Stabæk - Aalesund H 1,90 (spillestopp kl 17.55)

Eliteseriekvalifisering og første kamp går altså av stabelen på Nadderud.

Stabæk ledet 2-1 hjemme over Strømsgodset i den siste Eliteserierunden og var i ferd med å berge plassen, da Mustafa Abdellaoue dukket opp og utlignet for Godset tre minutter på overtid. Dermed var rollene byttet om og Stabæk havnet på kvalikplassen istedenfor Strømsgodset. Stabæk har nok vært forberedt på kvalik lenge, all den tid de store deler av høstsesongen både har ligget på direkte nedrykksplass og på kvalikplassen. Det er prestasjonene på bortebane som har sendt Stabæk ut i uføret. Kun en seier på 15 bortekamper ble det denne sesongen og da hjalp det ikke nok at laget har prestert bra på Nadderud (5-6-4).

Aalesund hadde stø kurs mot direkte opprykk fra OBOS-ligaen når det gjenstod fire serierunder. Men misbrukte matchballen hjemme mot Viking og presterte å tape den kampen 1-3 i fjerde siste serierunde. Fulgte opp med å tape 0-2 borte for Sogndal i tredje siste serierunde og da hjalp det ikke Lars Bohinens menn at de vant de to siste seriekampene. Viking og Mjøndalen endte foran. Sleit seg til 1-0 seier hjemme mot Nest Sotra i den første playoffkampen, og tok seg greit av Sogndal i den andre med 3-1 seier. Levertee bra på bortebane i OBOS-ligaen med 9-2-4 totalt, men det er verd å merke seg at Aalesund tapte tre av sine fem siste bortekamper.

Mandag var oddsen på Stabæk-seier spreke 2,15, den er som ventet senket nå. Likefullt synes 1,90 på hjemmeseier og at Stabæk tar første stikk som klart akseptabel odds. Dog er den i laveste laget for å forsvare et singelspill, vi tar med en meget godt betalt hjemmeseier fra skotsk premiership.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

St. Johnstone - Hearts H 2,50 (spillestopp kl 20.40)
Hjemmelaget er helt oppe på 5. plass etter å ha tatt 16 poeng på sine seks siste seriekamper. Stod med fem strake seire før det endte 0-0 hjemme mot Kilmarnock lørdag for halvannen uke siden. Er faktisk uten baklengsmål på disse seks kampene, men har ikke møtt noen av topp fire-lagene i denne perioden. Pene 3-3-1 på sju hjemmekamper, tapet kom mot Celtic.

Hearts innledet sesongen strålende og stod med 19 poeng etter de sju første seriekampene. De åtte neste har kun gitt to seire og fem tap (2-1-5). Har spilt 15 kamper og ligger fortsatt på en flott 4. plass med totalt 26 poeng. 4-0-3 på bortebane.

7-5-0 på de tolv siste tilsvarende og hjemmelaget bør han fine muligheter. Det er ikke lett å begripe hvorfor formsvake Hearts er satt til favoritt i denne kampen. 2,50 på hjemmeseier ser veldig gavmildt ut. Vi kombinerer St. Johnstone med Stabæk-seier og får spreke 4,75 i odds på denne dobbelen.

Klikk her for å levere dette spillet