SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi har oddsanbefalinger på 10 av mandagens kamper

Washington Capitals Alex Ovechkin (nummer to fra høyre) har scoret 20 mål for det amerikanske hovedstadslaget så langt denne sesongen. Vi tror han scorer igjen i natt. (AP Photo/Nick Wass)

Washington Capitals Alex Ovechkin (nummer to fra høyre) har scoret 20 mål for det amerikanske hovedstadslaget så langt denne sesongen. Vi tror han scorer igjen i natt. (AP Photo/Nick Wass) Foto:

Av

Sjekk våre analyser på ti av mandagens kamper her.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddstips Prremier League: Arsenal kan gå på en smell mot West Ham

Eurojackpot: Vant over 11 millioner i Eurojackpot - vet det ikke selv

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Etter noen dager med meget omfattende langoddsprogram, er det litt mer spedt mandag. Håndball-VM i Japan er dog på sitt mest intensive, og Norge spiller en meget viktig kamp mot Sør-Korea tidlig mandag ettermiddag. I Premier League er det kamp mellom West Ham og Arsenal, og ellers er det kamp i dansk Superliga, tysk 2. Bundesliga, tyrkisk SuperLig og portugisisk toppserie. På hockeyfronten er det kamper i KHL og Hockeyallsvenskan.

NB! Onsdag er det ca. 184 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Kayserispor - Caykur Rizespor 2,90 - 3,15 - 2,05 H (spillestopp kl. 1755)

Tyrkisk Super Lig. Her er det spilt 14 serierunder, men disse to har spilt 13. Kayserispor ligger helt sist med kun sju poeng, men de tok sin eneste seier da de overraskende nok slo sterke Fenerbache 1-0. De øvrige 12 kampene har gitt åtte tap og fire poengdelinger.Rizespor på 12. plass med 17 poeng, men 13 av disse er tatt hjemme. Borte er fire av seks tapt. Kayserispor kan ta sesongens andre seier her og oddsen er fin.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Västervik - Södertälje SK 1,92 - 3,70 - 2,85 B (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der AIK har skilt seg ut som desidert tabelljumbo. Så er det en pulje på fem lag over AIK, der det kun skiller to poeng og her møtes to av disse. Västervik står med 30 poeng og har faktisk slått topplagene Björklöven og Modo på bortebane. Seieren mot Modo kom nest sist med hele 4-1. Klart ikke å følge opp hjemme mot Västerås lørdag og tapte 4-6.Södertälje har vist klar bedring i det siste og vunnet tre av de fire siste, samtlige seire tatt hjemme. Men åpnet sesongen veldig svakt og ligger tredje sist med 29 poeng. Kun en borteseier etter ordinær tid. Slik oddsene er satt i denne, er det likevel borteseieren som frister klart mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

OB - Aalborg 2,25 - 3,15 - 2,70 H (spillestopp kl. 1855)

Dansk superliga. Odense og Sander Svendsen med tre strake tap på rad nå og ligger på 7. plass med 26 poeng. Det er spilt 18 runder og etter 26 serierunder, deles Superligaen i to, der de seks øverste spiller i den ene. Odense har kun ett poeng opp til 6. plassen. Hadde tre strake hjemmeseire før det ble 1-2 hjemme mot serieleder FC Midtjylland i forrige bortekamp og står med 5-1-3 på ni spilte hjemmekamper. Aalborg er på 5. plass, men kun ett poeng foran Odense. Bra form med 3-2-1 på de seks siste seriekampene, men har ikke bedre enn 3-1-5 på bortebane. Odense bør har gode muligheter til å komme seg tilbake på vinnersporet mandag og oddsen er slett ikke verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

AIK IF - Almtuna IS 2,15 - 3,70 - 2,45 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der det sålangt har vært katastrofale sifre for AIK. Spilte altså opprykskvalik mot Oskarshamn i vår, og mistet riktignok noen spillere før denne sesongen. Men er desidert tabelljumbo og hele ti poeng opp til Mora på nest siste plass. Almtuna vinner hjemme og taper borte, slik har ihvertfall trenden vært de siste månedene. Sju strake bortetap, men har 30 poeng og ligger fjerde sist. AIK må kunne ta en sjelden seier mandag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

VFB Stuttgart - 1. FC Nürnberg 1,50 - 3,75 - 4,55 H (spillestopp kl. 2025)

2. bundesliga og to av de store publikumslagene i denne divisjonen. Det kom helt fenomenale 57 483 tilskurere til Stuttgarts forrige hjemmekamp mot Karlsruhe som hjemmelaget vant 3-0. Solide 6-0-2 hjemme, men som vanlig sliter Stuttgart på bortebane og har ikke bedre enn 2-2-3 på sine sju første. Ligger på 4. plass med 26 poeng og har tre poeng opp til Hamburger SV på 2. plass og en kamp tilgode. Nürnberg ligger tredje sist, men likevel kom det over 28 000 tilskuere til lagets hjemmekamp mot Wehen forrige lørdag. De gikk skuffet hjem da Nürnberg tapte 0-2. Kun 15 poeng hittil og moderate 2-2-3 på bortebane. Stuttgart tar seg opp a poeng med Hamburger SV med seier i denne. 1,62 på hjemmeseier er dog litt i underkant.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

West Ham - Arsenal 3,10 - 3,80 - 2,05 H (spillestopp kl. 2055)

Mandagskamp i Premier League mellom to lag som har skuffet hittil. West Ham med kun 16 poeng på de 15 første kampene og ligger femte sist. Arsenal er ikke veldig mye bedre, de står med 19 poeng og sparkingen av Emery har foreløpig ikke gitt noen opptur. 2-2 borte mot Norwich forrige helg og hjemmetap 1-2 for bortesvake Brighton torsdag. Det spørs om Freddie Ljungberg er noen god midlertidig løsning. Fryktelig svake 1-3-3 på de sju første bortekampene for Arsenal som hadde svake 7-4-8 på bortebane forrige sesong og begredelige 4-4-11 på bortebane i 2017/18-sesongen. West Ham har riktignok ikke bedre enn 2-1-4 på hjemmebane denne sesongen, men de slo Arsenal 1-0 hjemme forrige sesong. 1,95 på et konstant underpresterende Arsenal på bortebane er helt uaktuelt. Hjemmeseier til spreke 3,35 kan testes i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tampa Bay Lightning - New York Islanders 1,77 - 3,95 - 3,30 H (spillestopp kl. 0055)

NHL. Tampa Bay Lightning med formidable 128 poeng i grunnserien forrige sesong, før de røk så det suste i første runde av Stanley Cup med fire strake tap mot Columbus Blue Jackets. Den fadesen har tydeligvis sittet i, da Tampa faktisk kun er på 6. plass i Atlantic med 31 poeng og hele 15 poeng bak leder Boston Bruins. New York Islanders har vært gode og ligger på 2. plass i Metropolitan med 40 poeng. Men er best hjemme og har tapt tre av sine fire siste bortekamper. Tampa er motivert favoritt i natt, men 1,77 er ikke veldig spennende odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Washington Capitals - Colombus Blue Jackets - Alex Ovechkin scorer 1,85 i odds (spillestopp kl. 0055)

Washington Capitals har sett knallsterke ut stort sett hele sesongen og med 49 poeng har laget tatt flest poeng i NHL hittil. 115 scorede mål er også flest. Storscorer Alexander Ovechkin med 20 mål så langt og den russiske scoringsmaskinen har scoret mål i fire av de fem siste hjemmekampene. 1,85 på at han også tegner seg på scoringslisten i nattens kamp mot Columbus Blue Jackets er anstendig og kan prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Ottawa Senators - Boston Bruins 3,40 - 3,90 - 1,75 B (spillestopp kl. 0125)

NHL. Det har som ventet blitt en tøff sesong for Ottawa. Endte helt sist i NHL forrige sesong og eier Eugene Melnyk er sparsommelig med pengebruken. Står med 25 poeng i Atlantic Division og er allerede 13-14 poeng fra en eventuell sluttspillplass. Seks tap på de sju siste og tapte 1-2 hjemme mot nettopp Boston Bruins i forrige hjemmekamp. Boston med noe så uvanlig som to hjemmetap på rad, men leder likevel Atlantic overlegent med hele 11 poeng ned til Florida Panthers på 2. plass. De fire siste på borteis er alle vunnet. 1,75 på at sterke Boston er tilbake på vinnersporet i natt, er greit betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Colorado Avalanche - Calgary Flames 1,90 - 3,80 - 3,00 H (spillestopp kl. 0255)

NHL. Colorado Avalanche har slitt med skader på viktige spillere denne høsten. Men det har vært bedring i det siste og Avalanche står nå med seks strake seire. Har avansert til 2. plass i Central Division. Calgary Flames på femte plass i Pacific, men her er det jevnt og det er kun seks poeng opp til leder Arizona. Kommer nå fra tre strake hjemmeseire. Hjemmelaget er i knallform og 1,90 er ikke så aller verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode