SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi har oddsanbefalinger på 21 av onsdagens kamper

Bayern Munchens Robert Lewandowski jubler vetter å ha scoret mot Union Berlin i Bundesliga. Vi tror han kan komme på scoringslisten igjen i kveldens kamp mot et svekket Tottenham-lag. (Sven Hoppe/dpa via AP)

Bayern Munchens Robert Lewandowski jubler vetter å ha scoret mot Union Berlin i Bundesliga. Vi tror han kan komme på scoringslisten igjen i kveldens kamp mot et svekket Tottenham-lag. (Sven Hoppe/dpa via AP) Foto:

Av

Onsdagens oddsprogram byr blant annet på Champions League og Championship. Sjekk våre analyser.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddstips Eliteserie-kvalik: Lillestrøm slipper med skrekken

Oddstips Champions League: Zidane velger vekk Brügge

Oddstips håndball-VM: Tøff kamp for Norge mot Tyskland

Midtukekupongen: Mourinho bryr seg ikke

Onsdagens langoddsprogram byr på masse snadder. Allerede kl 12.30 spiller Norge en avgjørende kamp mot Tyskland i håndball-VM der Norge har alt i egne hender. Onsdag kveld er det så klart for de siste åtte kampene i siste runde av gruppespillet i Champions League og på Åråsen er det returkamp mellom Lillestrøm og Start om retten til å spille i Eliteserien neste sesong. I tillegg er det seks kamper i midtukerunden i engelsk Championship.

NB! Onsdag er det ca. 184 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Club Brugge - Real Madrid 3,00 - 3,50 - 2,20 H (spillestopp kl. 2055)

Gruppe A der PSG og Real Madrid allerede er klare for sluttspillet, mens Club Brügge har grep om 3. plassen. Hjemmelaget har kun tapt to av sine fem kamper i denne gruppen. Begge de tapene mot PSG med hhv 0-5 hjemme og 0-1 borte. Holdt på å skrelle det til i bortemøtet mot Real Madrid og ledet faktisk 2-0 til pause da. Men Real tok seg sammen i 2. omgang og det endte 2-2. Seier over Real sikrer 3. plassen og med tanke på at Galatasaray har bortekamp mot PSG og er ett poeng bak Club Brügge, vil nok hjemmelaget også ta 3.plassen med tap mot Real, gitt at PSG slår Galatasaray. Krepin Diatta og Clinton Mata ble begge utvist i bortekampen mot Galatasaray sist og soner følgelig karantene.Real Madrid blir toer i gruppen uansett og har i tillegg meget viktige kamper foran seg i La Liga. Søndag er det bortekamp mot Valencia og neste onsdag er det klart for El Clasico i Barcelona. Real hemmes i tillegg av skader og kommer garantert til å nedprioritere onsdagens bortekamp i Belgia. Zinedine Zidane har således ikke tatt med seg verken Sergio Ramos eller Toni Kroos til Belgia. Eden Hazard, James Rodriguez, Marcelo, Marco Asensio og Lucas Vazquiz er alle skadet. Gareth Bale og Nacho har slitt med skader, men er med i troppen. Hjemmelaget har alt å spille for i motsetning til Real Madrid.3,00 på hjemmeseier må være onsdagens klart mest interessante skrellspill i Champions League.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Derby County - Sheffield Wednesday 2,85 - 3,05 - 2,25 H (spillestopp kl. 2040)

Bortesvake Derby (1-3-6) gikk på sitt femte strake bortetap lørdag da det ble 0-1 mot Blackburn. Er et helt annet lag på hjemmebane der det kun er blitt ett tap hittil (5-4-1). Ligger på en skuffende 16. plass med 25 poeng, men har likevel ikke mer enn sju poeng opp til playoff. Manager Philip Cocu har ingen nye skader eller karantener i sitt lag. Ikechi Anya og Tom Huddlestone er på vei tilbake etter sine skadefravær.Det går bedre for Sheffield Wednesday som ligger på siste playoffplass (6. plass) før midtukerunden. Snudde 0-1 til 2-1 seier hjemme mot Brentford lørdag og står med sju poeng på de tre siste seriekampene. Veteranen Steven Fletcher med fem scoringer på de fire siste seriekampene. Moderate 4-1-5 på ti spilte bortekamper. Spissen Fernando Forestieri er ute med en kneskade. Midtstopper Liam Palmer er klar igjen etter tre kampers karantene.7-4-0 på de elleve siste tilsvarende. 2,85 på hjemmeseier er høyt og denne kan prøves onsdag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

NK Dinamo Zagreb - Manchester City 4,50 - 4,20 - 1,62 H (spillestopp kl. 1850)

Gruppe C der Shaktar Donetsk og Atalanta er de to siste lagene. Manchester City er allerede gruppevinner. Dinamo Zagreb vil minimum sikre 3. plassen med seier, men dersom Atalanta tar poeng borte mot Shaktar Donetsk, vil de ta 2. plassen og sensasjonelt ta seg videre til sluttspillet. Manchester City slikker sine sår etter søndagens tap mot Manchester United og Guardiola har en rekke fravær. Laporte og Sane er som kjent langtidsskadd. I tillegg soner Fernandinho karantene. John Stones er ute med skade, i likhet med Sergio Aguero og Zinchenko. Mission impossible for Dinamo dette, men gitt forutsetningene kan det gå og hjemmeoddsen frister.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Shakhtar Donetsk - Atalanta (Over/under ant. mål fulltid 2,5) Over 1,53 (spillestopp kl. 1850)

Gruppe C der Manchester City er gruppevinnere, mens både Shaktar Donetsk, Dinamo Zagreb og Atalanta kan ta 2. plassen. Shaktar ligger best an, men så lenge Dinamo Zagreb har hjemmekamp mot ferdigspilte Manchester City og kan vinne den, må de trolig vinne her mot Atalanta. De klarte kun 2-2 hjemme mot Dinamo, og har pussig nok ikke tapt noen av bortekampene. Atalanta må uansett vinne for å ha mulighet på 2. plassen. Men dersom Dinamo vinner sin kamp, blir det 3. plass. Ergo må Atalanta fremover på banen. Her kommer det til å bli mål. HUB-spillet er vrient, men over 2,5 mål til 1,53 i odds må være et godt spill i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

VIK Västerås - IF Björklöven 2,55 - 3,60 - 2,10 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der det nærmer seg 30 spilte serierunder (det skal spilles 52). Det har blitt skille i toppen. Serieleder Björklöven står med 64 poeng, mens Karlskoga på 2. plass har 60 poeng. Timrå, Modo og Västerås på hhv 55, 54 og 53. Sju strake seire har bragt Västerås opp i ryggen på både Modo og Timrå. Etter ni strake seire, ble det et overraskende 0-3 tap borte for Karlskrona nest sist for serieleder Björklöven. Men vant toppkampen hjemme mot Modo sist etter forlengning. To meget formsterke lag som møtes her, hjemmeoddsen frister mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

HC Vita Hästen - BIK Karlskoga 2,30 - 3,90 - 2,25 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der det nærmer seg 30 spilte serierunder (det skal spilles 52). Det har blitt skille i toppen. Serieleder Björklöven står med 64 poeng, mens Karlskoga på 2. plass har 60 poeng. Timrå, Modo og Västerås på hhv 55, 54 og 53, mens Vita Hästen leder pulje to og ligger på 6. plass med 42 poeng. Vita Hästen vant 4-0 mot Karlskoga tidligere i høst, og formen er bra med åtte seire på de ti siste. Karlskoga med fem strake seire og scorer også mye mål for tiden. Vi lar oss likevel lokke av hjemmeoddsen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Almtuna IS - Västervik 2,00 - 3,85 - 2,65 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der det nærmer seg 30 spilte serierunder (det skal spilles 52). Tabelljumbo AIK har ti poeng opp til Mora på nest siste plass, men foran Mora igjen er det fire lag innen fem poeng og begge disse er blant dem. Almtuna snudde 0-2 til 3-2 seier borte mot AIK mandag og ligger femte sist med 33 poeng. Västervik ramlet tredje sist etter å ha tapt 0-3 hjemme mot nytente Södertälje mandag kveld (vi lanserte Södertälje i den kampen). Står med 30 poeng. Almtuna er normalt et stødig hjemmelag og får et ganske klart tips i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Modo Hockey - Mora IK 1,25 - 5,70 - 6,20 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der det nærmer seg 30 spilte serierunder (det skal spilles 52). Modo er inne i en downperiode og har faktisk tapt fire av sine fem siste kamper. Har falt til 4. plass i denne perioden og står med 54 poeng og er ti poeng bak serieleder Björklöven. Mora har hatt det tøft etter nedrykket fra SHL i vår og ligger nest sist med kun 29 poeng. Sliter voldsomt på borteis og har tapt åtte av sine ni siste bortekamper. Modo vant 7-1 hjemme over Mora i tredje serierunde og er med rette store favoritter i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tingsryds AIF - Timrå IK 2,95 - 3,70 - 1,87 B (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der det nærmer seg 30 spilte serierunder (det skal spilles 52). Tingsryd på 8. plass med 39 poeng, mens Timrå har overtatt 3. plassen og står med 55 poeng. Det er fem poeng opp til Karlskoga på 2. plass og ni poeng opp til serieleder Björklöven. Tingsryd har tapt alle hjemmekampene mot topp fem-lagene. 0-3 mot Björklöven, 0-4 mot Modo, 2-5 mot Karlskoga og 2-3 mot Västerås og de tapte også hjemmekampen mot Timrå i starten av sesongen. 1,77 på at Timrå også vinner denne gang, er greit betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

AIK IF - Kristianstads IK 2,15 - 3,70 - 2,45 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der det nærmer seg 30 spilte serierunder (det skal spilles 52). Det vil seg ikke for den desiderte tabelljumboen AIK. Mandag trodde vi laget hjemme mot formsvake Almtuna og AIK ledet da også 2-0 tolv minutter ut i siste periode. Men tre kjappe mål av bortelaget gjorde at de vant 3-2. AIK med kun 19 poeng hittil og ti poeng opp til Mora på nest siste plass. Nyopprykkede Kristianstad åpnet friskt, men har som ventet fått det tøffere etterhvert. Ni tap på de ti siste seriekampene. AIK bør kunne utnytte dette i kveld og vi gir laget ny tillit i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

I dag er det ca. 184 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Swansea - Blackburn Rovers 2,05 - 3,25 - 3,00 H (spillestopp kl. 2040)

Hjemmelaget åpnet sesongen strålende 16 poeng på de seks første seriekampene, men har ikke bedre enn 2-3-5 på sine ti siste seriekamper og har falt til 11. plass på tabellen og står med totalt 30 poeng. Er uten seier på sine fem siste og har kun tatt to poeng i denne perioden. Vant sine tre første hjemmekamper i Wales, men har ikke bedre enn 1-1-5 på sine sju siste hjemmekamper.Helt motsatt formkurve for Blackburn som har vunnet fem av sine seks siste seriekamper. Har klatret til 10.plass og står med 30 poeng og har kun to poeng opp til playoff. Men er klart best hjemme på Ewood Park og har ikke bedre enn 3-0-6 på bortebane og har tapt fire av sine fem siste borte.Swansea vant 3-1 i tilsvarende seriekamp forrige sesong. På tide at Swansea finner tilbake til godtaktene fra tidligere i høst og samtidig ligger det et tap i luften for Blackburn nå. Men 2,05 på hjemmeseier gir ingen særlig tenning.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Barnsley - Reading FC 2,40 - 3,25 - 2,45 H (spillestopp kl. 2040)

Nyopprykkede Barnsley har fått det tøft og ligger helt sist med kun 12 poeng. Tok sin andre seier for sesongen hjemme mot Hull forrige lørdag med 3-1 seier og ledet både 1-0 og 2-1 borte over Cardiff lørdag, men endte opp med å tape 2-3 etter seiersmål mot fire minutter på overtid. Kun to poeng er tatt på ti bortekamper (0-2-8), det har gått litt bedre på hjemmebane (2-4-4). Det er seks poeng opp til Huddersfield på sikker plass før midtukerunden. Spissen Mallik Wilks kan være tilbake etter sykdom.Reading var inne en flott periode med ti poeng på fire kamper, men gikk på sitt tredje tap på de fire siste seriekampene da det ble 2-3 tap hjemme for Birmingham lørdag. Ligger på 18. plass med 21 poeng, og har kun fem poeng ned til Wigan på nedrykksplass. Moderate 2-3-4 på ni spilte bortekamper. Ovie Ejaria og spissen Sam Baldock mistet begge kampen mot Birmingham, men kan være tilbake onsdag. Denne er vrien, vi et forsiktig tips til hjemmelaget.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Wigan Athletic - West Bromwich Albion 5,40 - 3,85 - 1,45 B (spillestopp kl. 2040)

Kun to poeng på de åtte siste seriekampene for Wigan som ligger tredje sist med 16 poeng. Det er spesielt bortebane som har vært utfordrende for Wigan hittil, der er det kun blitt tre poeng på elleve kamper (0-3-8). Det har gått mye bedre hjemme med 4-1-4, men de tre siste hjemmekampene er alle tapt.Serieleder West Bromwich med formidable 13-6-1 på sine 20 første seriekamper og bunnsolide 8-2-0 på sine ti siste. La på til sin sjette strake seire da Swansea ble slått 5-1 hjemme søndag ettermiddag. Har ti poeng ned til Fulham på 3. plass og er på stø kurs mot opprykk til Premier League. 7-2-1 på ti spilte bortekamper.Wigan vant tilsvarende kamp 1-0 forrige sesong, men denne utgaven av Albions ser knallsterke ut og Wigan er helt formløse. 1,57 på borteseier er som det må være.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Brentford - Cardiff City 1,57 - 3,45 - 4,80 U (spillestopp kl. 2040)

Ustabile 3-0-3 på de seks siste seriekampene for Brentford som gikk fra 7-0 seier hjemme over Luton til 1-2 tap borte mot Sheffield Wednesday lørdag. Ligger på 9. plass med 30 poeng og har kun to poeng opp til playoff før midtukerunden. 4-3-2 på ni spilte hjemmekamper.Bortesvake Cardiff (1-5-4) tok sesongens første borteseier da Nottingham Forest ble slått 1-0 forrige lørdag. Hadde en tilsynelatende enkel hjemmekamp mot tabelljumbo Barnsley lørdag, men havnet under både 0-1 og 1-2 i den kampen. Viste moral og snudde kampen og Lee Tomlin scoret seiersmålet fire minutter på overtid. Ligger på 8. plass med 31 poeng og er kun ett poeng unna playoff. Men har altså ikke bedre enn 1-5-4 på sine ti første bortekamper.1-1-1 på de tre siste tilsvarende. 1,60 på hjemmeseier synes helt håpløst. Cardiff har spilt uavgjort i halvparten av sine bortekamper. 3,45 på poengdeling er slett ikke verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Birmingham City - Queens Park Rangers 2,20 - 3,20 - 2,75 B (spillestopp kl. 2040)

Sjelden borteseier (3-2-6) for Birmingham lørdag, da Reading ble slått 3-2. Den seieren kom etter tre strake 1-1 kamper. Ligger på 13. plass med 28 poeng og har kun fire poeng opp til playoff før midtukerunden. Solide 5-2-2 på hjemmebane. Innleide Jake Clarke-Salter fikk en smell i skulderen mot Reading og forsvarsspilleren blir ute et par uker.Queens Park Rangers påførte formsvake Preston sitt fjerde strake tap da de vant 2-0 hjemme på Loftus Road lørdag. Det var en opptur for London-laget som stod uten seire på de sju foregående seriekampene (0-3-4). Ligger på 14. plass med 28 poeng, samme poengsum som Birmingham altså og har variable 4-1-4 på ni spilte bortekamper. QPR-manager Mark Warburton har ingen nye skader eller karantener i sitt lag.1-1-3 på de fem siste tilsvarende i Birmingham. 2,85 er spennende på borteseier, sett til statistikken.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bayern München - Tottenham (over/Under ant. mål fulltid 3,5) Over 1,82 (spillestopp kl. 2055)

Gruppe B og begge lagene er allerede kvalifisert for sluttspillet. Bayern München fortsetter å trøble i hjemlig Bundesliga og røk 1-2 borte for serieleder Borussia Mönchengladbach lørdag. Det var lagets tredje tap på de fem siste seriekampene. Er sju poeng bak serielederen og helt nede på 7. plass. Helt andre takter i Champions League der samtlige fem kamper er vunnet. Moste Tottenham 7-2 i bortekampen og er uten baklengs på de to spilte hjemmekampene mot hhv Røde Stjerne og Olympiakos.Tottenham har fått en bra start under Jose Mourinho med tre seire og ett tap i Premier League. Men imponerte ikke i bortekampen mot Manchester United og Mourinho må løse Tottenhams manglende prestasjoner på bortebane. Står med meget svake 1-3-4 på sine åtte første bortekamper i PL. Er uansett videre i Champions League og søndagens bortekamp mot Wolverhampton i PL er nok viktigere enn denne bortekampen, selv omTottenham gjerne vil "hevne" 2-7 tapet hjemme mot Bayern tidligere i høst. Jose Mourinho har allerede erklært at toppscorer Harry Kane ikke spiller kampen og at han kommer til å spare noen andre førstelagsspillere.Betydningsløs kamp dette og det kan bli målrikt. 1,90 på over 3,5 mål blir vårt tips.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Olympiakos - Røde Stjerne 1,50 - 4,00 - 6,25 H (spillestopp kl. 2055)

Meget viktig kamp i gruppe A der det handler om billett til sluttspillet i Europa League. Forutsetningene for Olympiakos er enkle, med seier her tar de 3. plassen. Ledet faktisk 2-0 borte mot Tottenham sist, men endte opp med 2-4 tap. Har klart seg veldig bra i hjemmekampene mot Tottenham (2-2) og Bayern München (2-3) og er normalt sterke hjemme. Pape Abou Cisse er eneste fravær for grekerne.Røde Stjerne sikrer 3. plassen med ett poeng. Har tapt klart i begge oppgjørene mot både Tottenham og Bayern München, men vant hjemmekampen mot Olympiakos. Lå under 0-1 i den kampen til pause, så pådro Olympiakos seg en utvisning og Røde Stjerne snudde til 3-1 seier. Det skal ikke være nevneverdige fravær for Røde Stjerne. Hjemmeseier virker klart mest sannsynlig, men 1,50 var tannløst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Paris Saint-Germain - Galatasaray (Over/under ant. mål fulltid 3,5) Over 1,92 (spillestopp kl. 2055)

PSG er gruppevinner og er uten baklengsmål i fire av sine fem spilte gruppespillkamper. Kun Real Madrid har scoret på franskmennene og i hjemlig Ligue 1 ser det også bra ut. Der har PSG fem poeng ned til Marseille og i tillegg en kamp tilgode. Thomas Tuchel vil helt sikkert gjøre noen endringer. Ander Herrera, Idrissa Gueye, Kimpenbe og Marco Veratti er uansett ute med skader.Galatasaray må vinne i Paris og samtidig så må Real Madrid ta poeng borte mot Club Brügge. Det siste er selvsagt mer enn mulig, men å vinne i Paris er nok verre. Har ikke bedre enn 2-3-2 på sju spilte bortekamper i serien, og røk hele 0-6 i bortekampen mot Real Madrid. Har noen svært sentrale fravær, men viktige Steven Nzonzi er uansett tilbake etter karantene. Vanskelig kamp dette, men mål blir det garantert.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bayer 04 Leverkusen - Juventus 2,00 - 3,50 - 3,45 H (spillestopp kl. 2055)

Gruppe D. Bayer Leverkusen er ett poeng bak Atletico Madrid på 2. plass, mens Juventus allerede har vunnet gruppa. Leverkusen må altså vinne mot Juventus og samtidig håpe at Lokomotiv Moskva tar poeng borte mot Atletico Madrid. Det høres ikke veldig sannsynlig ut. Hjemmetapet mot Lokomotiv Moskva i åpningsrunden, har vist seg å være kostbart for Leverkusen. Nadiem Amir sonet karantene borte mot Lokomotiv Moskva sist, men er tilbake onsdag, som har et par tre spillere ute med skade.Juventus har levert i Champions League, men tross solid poengfangst i Serie A til nå, er det fortsatt en del å på spillemessig. Og formen er diskutabel i øyeblikket. 2-2 hjemme mot svakt plasserte Sassuolo i nest siste serierunde og i lørdag ble 0-1 ledelse snudd til 1-3 tap borte mot Lazio og det Juves første serietap denne sesongen. Mistet dermed serieledelsen til Inter som er to poeng foran. Cristiano Ronaldo er ikke reist til Tyskland og Juventus mangler ellers Sami Khedira, Aaron Ramsey, Chiellini, Douglas Costa og Bentancur som aller er skadet.Ingen grunn til å tro at Juventus prioriterer denne bortekampen og hjemmeseier er et opplagt valg.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Atletico Madrid - Lokomotiv Moskva 1,17 - 6,30 - 16,00 H (spillestopp kl. 2055)

Siste runde i gruppespillet. Det vil seg ikke helt for Atletico Madrid i La Liga denne sesongen. Mens topplagene Barcelona og Real Madrid har scoret hhv 41 og 32 mål hittil, har ikke Atletico scoret mer enn 16 mål på 16 seriekamper. Ligger helt nede på 7. plass selv om det kun er blitt to tap (6-8-2). Nå er det gruppespill i Champions League og etter to strake bortetap mot hhv Bayer Leverkusen og Juventus, må Atletico vinne denne for å sikre avansement. Stefan Savic, Sime Vrsaljko, Jose Gimenez og Diego Costa er fortsatt ute for hjemmelaget.Lokomotiv Moskva innledet gruppespillet med en meget overraskende 2-1 seier borte mot Bayer Leverkusen, men har ikke klart å følge opp og har tapt de fire neste gruppespillkampene. Er dermed avhengt også i kampen om 3. plassen. Tapte det omvendte møteti Moskva med 0-2. Joao Mario, Jefferson Farfan, Boris Rotenberg og Luka Djordjevic er ute for bortelaget. Hjemmelaget gjør jobben her, men det finnes langt bedre spillobjekter onsdag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

SK Slovan Bratislava - Sporting Braga 2,75 - 3,40 - 2,15 H (spillestopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Slovan Bratislavaåpnet gruppen med 4-2-seier hjemme mot Besiktas, men kommer nå fra tre strake tap. Alle tapene er kommet med ett målBraga med 3-2-0 på de fem første kampene og er klar for sluttspillet. 1. plassen i gruppen sikres med seier i denne kampen. Det endte 2-2 i den omvendte kampen i Portugal. Hjemmelaget kan ikke ta seg videre, men har fått dårlig betalt. Vi lar oss mest friste av hjemmeoddsen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset