SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi satser pengene på en favorittdobbel

Alvaro Morata og Eden Hazard har ikke råd til å tape flere poeng om de skal henge med Manchester City og Liverpool i toppen av Premier League.  (AP Photo/Frank Augstein)

Alvaro Morata og Eden Hazard har ikke råd til å tape flere poeng om de skal henge med Manchester City og Liverpool i toppen av Premier League. (AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

To stoler på Chelsea og Rangers i kveld.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Strålende odds på Fulham

Oddssingel Premier League: Old Trafford er en marerittbane for Arsenal

Midtukekupongen: Liverpool må holde koken oppe

Oddsdobbel: Bare seier er godt nok for Norge

Oddsdobbel: Stabæk i helsprek onsdagsdobbel

V75 BjerkeI kveld er det premiere for V75 Bonus

V4 Bro ParkHerlig lunsjgalopp fra Sverige

Vikinglotto: I kveld kan du vinne  71 millioner kroner i Vikinglotto. Her kan du levere kupongen!

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss onsdag. Det er som kjent midtukerunde i Premier League og seks kamper skal spilles i kveld, med Manchester United – Arsenal som den desiderte storkampen. Norges håndballjenter skal i sving igjen i kveld, Romania er motstanderen i kveld. Det er også midtukerunde i Ligue 1 i Frankrike, mens det er cupfotball både i Italia og Spania. Stabæk og Aalesund møttes i første kamp om retten til å spille Eliteseriefotball i 2019. Her hjemme er det runde i Eliteserien i håndball for menn. På hockeyfronten er det full runde i Hockeyallsvenskan og det spilles tre kamper i NHL natt til torsdag. Og det er verdenscupåpning i skiskyting med 20 km for menn i Pokljuka.

Vanvittige 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Wolverhampton Wanderers – Chelsea 3,95 – 3,45 – 1,75 B (spillestopp kl. 2040)

Dersom man skur tiden tilbake to måneder, så var det bare fryd og gammen på Molineux. Wolves hadde akkurat vunnet 1–0 mot Crystal Palace på bortebane, og det virket som det nyopprykkede laget hadde et av de mest solide forsvarene i Premier League.

De var ubeseiret i seks ligakamper, og de hadde kun tapt én kamp hele sesongen. Men etter seieren på Selhurst Park har manager Nuno Espírito Santo sett laget sitt falle nedover på tabellen. I forrige serierunde rotet de vekk en 1-0-ledelse mot Cardiff. Det betyr at Wolves nå er uten seier i de seks siste kampene. De har tapt fem av dem, og falt ned til tolvteplass på tabellen.

Akkurat nå ser det ikke ut til at ulvene skal havne i nedrykkssonen, men de har en del tøffe kamper i desember. De skal møte både Liverpool og Tottenham før nyttår.

Se alle de nye draktene til Premier League-lagene her!

Wolves har ikke mer enn syv poengs luke ned til Southampton som befinner seg under nedrykksstreken. De tåler ikke for mange feilskjær.

Chelsea på sin side har opplevd en formdupp. Før landslagspausen spilte de uavgjort mot Everton, og i første kampen etter pausen gikk de på et skuffende 1-3-tap i London-derbyet mot Tottenham. Nå er Chelsea plutselig ti poeng bak serieleder City og fem poeng bak Liverpool på annenplass.

De var tilbake på vinnersporet i helgen da ulvene slo Fulham 2–0 på hjemmebane.

De har vært bra på bortebane denne sesongen. Chelsea har vunnet fire av seks bortematcher i Premier League. Tapet mot Spurs var det første og eneste tapet denne sesongen.

Chelsea har et statistisk overtak. De har vunnet syv av sine åtte siste kamper mot Wolves og målforskjellen er 13–1.

Kun Raheem Sterling (14 mål) har vært involvert i flere scoringer enn Chelseas Eden Hazard (12 mål) denne sesongen.

Jonny er fortsatt ute hos Wolves, mens Ruben Neves får heller ikke spille mot Chelsea. Han er suspendert.

Ross Barkley og Victor Moses er begge usikre hos gjestene, men begge skal testes før kampsport. Chelsea må også undersøke Mateo Kovacic og Marcos Alonso før kampen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Rangers – Aberdeen 1,50 – 3,65 – 4,65 H (spillestopp kl. 2040)

Rangers har klatret til topps i den skotske toppserien etter å ha snudde 0–1 til 2-1-seier mot Hearts på Tynecastle i helgen. Steven Gerrards menn ligger ett poeng foran Celtic, men de har én kamp mer spilt enn erkerivalen.

De trenger tre poeng i denne kampen for å legge press på Celtic.

Rangers er iallfall i form. De er ubeseiret i de fem siste Scottish Premiership-kampene mot Aberdeen. Fasiten viser tre seire og to uavgjorte, og de gikk av med seieren i begge hjemmekampene i denne perioden.

Aberdeen tapte sin andre kamp på rad på under én uke, da de måtte se seg knepent slått av Celtic i Betfred League Cup-finalen på søndag. Laget fra den skotske oljebyen har hatt en brukbar sesong så langt, men de har et litt uforløst potensial.

Aberdeen har kun vunnet én av de siste 29 ligakampene mot Rangers på Ibrox. Fire kamper har endt uavgjort og hele 24 kamper har endt med tap for the Dons.

Rangers er solide hjemme i Glasgow hvor de har tatt 28 av 30 mulige poeng på de ti siste kampene. De har scoret 32 mål i løpet av disse kampene, og kun sluppet inn fem. Aberdeen har en knalltøff oppgave i vente.

Spesielt siden de sliter på bortebane. Laget har kun vunnet én av de siste seks ligakampene, og de har sluppet inn mål i alle seks kampene.

Jeg har helt klart mest troen på Steven Gerrard sine menn. 1,50 i odds er lavt, men det går an til å brukes i en dobbel.

Onsdagens dobbelttips er Chelsea + Rangers. Denne kombinasjonen belønnes med herlige 2,63 i odds. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å levere dette spillet