Alt ved det gamle

<b>Bronsegutter. </b>Rune Johansen (TV.), Istvan Moldovan og Dag Frode Lobben tok NM-bronse i lagkampen for Modum.

<b>Bronsegutter. </b>Rune Johansen (TV.), Istvan Moldovan og Dag Frode Lobben tok NM-bronse i lagkampen for Modum.

Av
Artikkelen er over 17 år gammel

Modum-herrene tapte 5-1 i semifinalen for B-72 i lagkampen da NM i bordtennis ble innledet i går. Dermed ble det som ventet bronsemedaljer.

DEL

- Bronsemedaljer var vel akkurat som ventet. Skulle vi slått B-72 måtte jeg eller Rune Johansen overgått oss selv, sa Dag Frode Lobben.
Istvan Moldovan var tilbake på Modum-laget for første gang på fem år. Istvan var ikke truet i noen av sine kamper fram til semifinalen. Her tapte han overraskende 3-0 mot Raymond Gonzales. Det var Istvans eneste tap.
- I dag var Raymond best, sa Istvan som er nummer 125 på verdensrankingen. Sammen med Geir Erlandsen er han vår klart beste herrespiller i øyeblikket.
- Kamper som den i dag viser at ingenting går av seg selv. I dag var Raymond bedre enn meg i alt, sier Istvan som har to strake kongepokaler i single å forsvare.
Ujevnt nivå Mens Istvan Moldovan spiller på heltid i Halmstad, har både Dag Frode Lobben (26) og Rune Johansen (34) sett sine beste dager.
- Ingen tvil om det, men det er moro å være med, presiserer de to.
Modum stilte uten Lasse Holm og Roar Blikken. Holm hadde problemer med å få fri fra jobben, mens sykdom i familien gjorde at Blikken ble hjemme.
Det er nytt av året at norske spillere som spiller i utlandet får være med i lagkampen i NM. Tidligere har de bare kunnet spille single og dobbel.
B-72 har forsterket laget fra eliteserien med Glenn Lasen (Tyskland) og Raymond Gonzales (Sverige), mens Istvan Moldovan (Sverige) var tilbake på Modum-laget for første gang på fem år. Modum ble nummer fire i eliteserien, og laget er klar for semifinale i sluttspillet mot B-72 eller Fokus.
- Laget vårt ble noe ujevnt om vi skal kunne slå de aller beste, sier de to.
I 1/8-finalen vant Modum lett 5-0 mot Ham-Kam. I kvartfinalen ble det 5-1 mot Høyenhall. Både Lobben og Moldovan var ubeseiret fram til semifinalen.
- Det var ikke uventet. Hadde vi ikke tatt medalje i dag ville vi blitt skuffet, sa Modum-trioen.
Modum hadde ikke lag på damesiden. Her er Stine Haga toppseedet foran single konkurransen som starter i dag.

Artikkeltags