3. div. fotball, ved. 8
Åskollen - Vollen 2-0 (2-0)

Gulskogen Kunstgress
Målscorere: Jørgen Flåtene (39. min.) og Mats Frøshaug (straffe 45 min.)
Gult kort: Amund Evensen og Thomas Bakke (begge Åskollen)
Dommer: Hans-Egil Drolsum

Laget som fikk høye odds av bettingselskapene før sesongen, er nå tabelltreer og beste lokale lag hvis i 3. divisjon avdeling 8, hvis man ser borte fra SIF 2.
-Jeg er egentlig ikke overrasket. Vi har latt de andre gå til pressen. Selv har vi jobbet strukturert siden november, sa Åskollen-trener, Leif Helge Nordahl. -Men vi skal ikke begynne å rope veldig høyt. Vi ser ikke på oss selv som seriemestere allerede nå.

OVERTAK. Kampen ble åpnet med et sterkt Åskollen-press og hjemmelaget kom til flere store sjanser. Etter hvert ble det bare et tidsspørsmål om når Åskollen skulle score. På frispark i det 39. minutt stakk Jørgen Flåtene fram hodet, og headet ballen i mål. Rett før pause fikk hjemmelaget straffe som ble satt kaldt inn av Mats Frøshaug.
Annenomgangen var mer jevnspilt, med færre sjanser og mer spill på midtbanen. Vollen skapte fortsatt lite, mens Åskollen hadde noen store sjanser.
-Første omgang er bra. Vi skaper mange målsjanser og spiller tett hele veien. I annen omgang flyter vi for mye på 2-0 ledelsen. Da er det ikke nok vilje, og det blir "gåfotball", oppsummerte fotballtreneren.

PRESTISJE. Ettmålsscorer Jørgen Flåtene stiller seg bak trenerens vurdering av kampen. Bergenseren som studerer på idrettshøyskolen i Oslo, innrømmer at tabellposisjonen gleder, og at det ligger mye prestisje i å være beste lokale lag.
-Vi ligger foran Konnerud. Det er viktig. Vi har alltid tøffe oppgjør mot dem. Å hate Konnerud var det første jeg lærte da jeg kom til klubben i fjor, sier Flåtene med glimt i øyet.
Men den gode plasseringen til tross; Flåtene tviler på at tredjeplassen vil holde ut sesongen.
-Hvis vi greier det må vi være sinnssykt fornøyde. Jeg regner egentlig med at Asker og SIF kommer til å kjempe om de første plassene, avslutter han.