Gå til sidens hovedinnhold

NOR92s femte tap på rad

Artikkelen er over 10 år gammel

NOR 92 spilte en god startperiode og en god avslutningsperiode, men hva hjelper det når de tapte 6–0 i midtperioden. Dermed tapte de 12–5 sammenlagt borte for Sarpsborg søndag.

SARPSBORG: NOR 92 ledet både 1–0 og 2-1, men hjemmelaget Sarpsborg kom tilbake begge gangene, og fikk uavgjort til pause. Da hadde alle i NOR følelsen av at de hadde fått kampen dit de ønsket, og at de var med.

Del på Facebook

Den følelsen forsvant fort i den andre perioden.
En periode som trener Michael Sjöqvist karakteriserte som nattsvart, og der alt som kunne gå galt, gikk galt. 6–0 vant Sarpsborg.


På klubbens egen nettside skriver Sjöqvist om mangelen på et ordnet, etablert angrepsspill og et forsvarsspill som totalt manglet markeringer.

LES OGSÅ: Viktig NOR 92-Seier

Sjöqvist antyder at noe kan skyldes at viktige Simen Bendiksen ble skadet, og at han måtte rokere på laget etter det.

LES MER PÅ DTS BANDYSIDER


Laget var tilbake med sitt grunnspill i begynnelsen av den tredje perioden, fikk 8-3-målet, men et par raske Sarpsborg-scoringer gjorde det vanskelig.

For NOR 92 scoret Mathias Knutsen og 16-åringen Jørgen Becher de to målene i den første perioden, mens Steffen Løvlund, Jørgen Becher igjen, og Sondre Røstgård sto bak målene i den tredje perioden for NOR 92.

Ryan Hallden 3, Jonas Klefbeck 2, Daniel Eriksson 2, Fredrik Backstrøm, Benny Vestin, Kristoffer Virtanen, Christer Søtorp og Christer Martinsen scoret målene for hjemmelaget.

LES FLERE LOKALE SPORTSNYHETER