Gå til sidens hovedinnhold

Sliteseier for serielederen

Artikkelen er over 3 år gammel

To raske mål av Sondre B. Kristoffersen rett etter pause sendte Solberg på rett kurs da de lenge presterte langt under pari hjemme mot Ullevål. Til slutt vant serielederen 10–2.

Et Solberg-lag som kom fra en 9-3-seier over Ullern i kanskje sesongens beste kamp så langt fredag kveld, leverte kanskje årsverste i første omgang mot et ungt Ullevål-lag på hjemmebane. 1–1 holdt et av seriens bunnlag SSK til pause etter at SSK hadde tatt ledelsen 1–0 på et selvmål allerede etter fire minutter. Men resten av omgangen ble preget av upresist spill og dårlig tempo, og Ullevål kunne forsvare seg godt.

Solberg kom til kamp uten blant annet Thomas Moen, og landslagsaktuelle Lars Erik Grøtterud.

Etter pause ble tempoet økt, og allerede etter 24 sekunder lå ballen i Ullevål-målet. Sondre B. Kristoffersen var sist på den ballen, og han scoret også 3-1-målet ett og et halvt minutt senere. Simon Stavis ordnet 4-2, alle de tre siste SSK–målene med Marius Austad som servitør. Samme Kristoffersen misbrukte også et straffeslag etter 65 minutter.

Even Gamst roet det ned noe med sitt mål til 5-2, Marius Austad var omsider sist på en ball til 6–2 ti minutter før slutt, og Even Gamst sendte en corner i mål til 7–2. Sondre B. Kristoffersen fikk en ny sjanse på  straffeslag, og lyktes bedre da. 8–2 ble så til 9–2 ved Austad et par minutter før slutt, før Stavis rakk å styre inn 10–2 før det hele var over.

Solberg er dermed fortsatt det eneste laget som er ubeseiret i eliteserien. Ullevål har fortsatt null poeng.

MIF -seieren glapp

Mjøndalen hadde seire i sine to siste kamper, men havnet under 2–1 til pause for Høvik på bortebane. Hjemmelaget økte til 3-1, før MIF gjorde det spennende da de først utlignet til 4-4, så tok de ledelsen 5-4 med kun kort tid igjen å spille. I sluttsekundene utlignet Høvik til 5-5.

Robin Cras scoret to mål, broren Alexander og Roman Kramorenko og Andrej Anufrienko ett mål hver.

Konnerud havnet også under 1-0 på hjemmebane mot Ullern, men snudde det til 2-1, før det ble 2–2 til pause. Hjemmelaget tok ledelsen 3-2, men Ullern kvitterte raskt, og så seg siden ikke tilbake. Til slutt ble det  9-4 til Ullern, og Konnerud står fortsatt uten poeng.

I en kamp sent lørdag kveld kom Drammen sterkt tilbake etter at de slapp inn 14 mål mot Solberg sist. I hjemmekampen mot Ready vant de til slutt 8-6.

Ready ledet 3-2, men det var Drammen som ledet 4-3 til pause. Drammen hadde både 5-3 og 7-4, men to Ready-mål gjorde det spennende, helt til Jonathan Josefsson scoret 8-6-målet. Han scoret totalt tre ganger, mens Didrik Land og Johan Mørch Andersen begge scoret to mål hver. Even Thiseth scoret ett.

Øvrige resultat i eliteserien søndag:

Stabæk-Hamar 14-0. Det sto 8-0 ved pause i en kamp der hele ti Stabæk-spillere kom på scoringslisten. Bjørn Busqvist hadde flest med tre mål.

Kommentarer til denne saken