Superfinalen innleder bandysesongen, og spilles mellom fjorårets to beste lag, finalistene i sluttspillfinalen i mars. Den vant Stabæk hele 11–3 etter en katastrofestart av Solberg.

Denne gangen var de med fra start på Stabækbanen, og Sondre B. Kristoffersen scoret ledermålet allerede etter tolv minutter. Stabæk svarte umiddelbart i det neste angrepet, og utlignet til 1–1 ved  Bjørn Busquist. Stabæk misbrukte også et straffeslag som Stian Østvold reddet.

Sondre B. Kristoffersen var sikrere på straffeslaget Solberg ble tildelt etter 19 minutter, og SSKs 2-1-ledelse sto seg til pause. Etter en omgang der SSK imponerte med et veldig solid forsvarsspill. Det var ikke mange gangene de slapp til Stabæks mange gode skøyteløpere. Det offensive gikk ikke like mye på skinner, og det var bare et fåtall ganger SSK satte Stabæks keeper Aleksander Nygård på de helt store prøvene.

Solberg fortsatt det kompakte defensive spillet etter pause, men det glapp høyt oppe på banen to ganger med bare ett minutts mellomrom. Da fikk Stabæk satt fart både på skøyter og på balle, og Markus Fremstad og Knut Holmen Jensen sørget for hjemmeledelse 3-2 med 25 minutter igjen å spille.

Solberg ble litt stresset da de havnet under, og det ble veldig mye jaging, men en time out fikk litt ro i rekkene. Nok til at Espen Wam ble nydelig fremspilt av Eirik Solberg til utligningsmålet 3–3.

Da det dro seg mot slutten slutt ville Thomas Moen ha en avgjørelse på det hele. Først skjøt han i stolpen, før han fem minutter før slutt satte fart, og på vei mot Nygård i Stabæk-målet, fikk han flere forsvarsspillere på ryggen, og dommerne dømte straffeslag.

Det satte Sondre B. Kristoffersen sikkert i mål.