Finaletriumf for Nordre Sande/Drammen Bandy

Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Jubelen runget over Stabekkbanen da Nordre Sande/Drammen Bandy hadde slått Stabæk 7-4 i NM-finalen.

DEL

BÆRUM: - Det er utrolig stort å vinne tittelen "Årets spiller" og vinne NM med lagvenninnene, sier en gledesstrålende Hanne Teigstad.

Hun regisserte alt selv da hun gjorde både det andre- og tredjemålet for Nordre Sande/Drammen Bandy.

- Jeg setter stor pris på å vinne disse titlene, sier en ydmyk Hanne Teigstad som også var med på seriegullet tidligere i år.

Teigstad har hatt en travel hverdag med krevende sykepleierstudier i Oslo, og bandytrening og kamper i Klevjerhagan i Sande.

- Gitt meg mye glede

- Bandyen og utdannelsen har gitt meg mye glede. Målet med utdannelsen er å hjelpe sykebarn til å bli friske igjen., sier den barnekjære bandyspilleren. Hun fikk god hjelp av lagvenninnene til å vinne NM-finalen mot hjemmefavoritt Stabæk.

Den tekniske begavelsen, Lene Aamodt, gjorde finalens første mål. Etter at det stod 4-2 til pause, og laget hadde dominert mye av 1. omgangen, kom Stabæk med mjøndalsjenta Martine Holm på laget, sterkt tilbake etterhvert.

Stabæk var oppe på 4-5, og bare stor spill av keeper Jorunn Korttvedt, gjorde at bærumslaget ikke ledet finalen.

- Rått å vinne i kveld

- Det var helt rått å vinne i kveld og det var mye som klaffet, og det å få til de feberredningene var sinnssykt morsomt, innrømmer en smilende Jorunn Kortvedt.

Da kampen vippet som mest, våknet Lene Aamodt til liv og storspilte. Først gjorde hun en elegant oppvisning, som ble avsluttet med en nettsuser. Og med bare ti minutter igjen å spille, så satte Aamodt igjen fart på skøytene. Med venstreslegga dundret hun ballken inn i motsatt hjørne for Stabæk-keeperen. 7-4  og seieren var i havn for femtegang i NM-sammenheng for Nordre Sande /Drammen Bandy.

- Kjempedeilig

- Det var herlig og kjempedeilig å score de målene, smiler Lene Aamodt.

- Måten jentene stod opp på var fantastisk, sier lagleder Lars Tore Borge.

- Moro å se resultateneav det jentene har trent på, oppsummerer trener Arild Aamodt.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags