Gå til sidens hovedinnhold

NOR92 opp på tabelltoppen

Artikkelen er over 8 år gammel

To poeng og en god start på det nye året for innebandyguttene i NOR92.

LILLESTRØM: Lørdag spilte NOR92 årets første seriekamp i herrenes 1. divisjon i innebandy. De møtte et selvsikkert Lillestrøm-lag på hjemmebane i Skedsmohallen, men det var NOR-guttene som trakk det lengste strået og stakk av med en 7-5 seier.


 
Spennende første periode

NOR92 startet den første perioden med å skaffe seg en ledelse på hele 5-1 etter drøye 12 minutter spill. De satte standarden for det som allikevel skulle bli et spennende og tøff kamp.
 
Simen Bendiksen scoret første målet til NOR92 etterfulgt av en straffescoring av Henning Larsson. Og etter kun 12 minutter spill hadde NOR-guttene skaffet seg en ledelse på hele 5-1. Først da viste hjemmelaget at de ikke ville gi seg så lett og klarte i den siste delen av første periode å sette 3 scoringer og reduserte dermed NOR-guttenes ledelse til 5-4.   
 
Den andre perioden ga ingen endring for stillingen, selv om Lillestrøm i denne perioden fikk flere utvisninger. NOR-guttene gikk inn i tredje periode med blod på tann etter flere stygge taklinger fra Lillestrøm. Sluttresultatet etter tredje og siste periode sto 7-5 til NOR92. Det var spennende oppgjør hele veien, men NOR92 viste seg klart som det beste laget.

– Vi klarte det vi hadde bestemt oss for før vi kom hit i dag, nettopp å få med oss 2 poeng videre, sier trener Bjørn Erik Thorp.

Sist kamp guttene spilte var 18 desember og Thorp mener det viktigste i dagens kamp var å skaffe seg disse to poengene.

– Det tar litt tid å komme inn i god rytme igjen etter en periode opphold uten noen kamper, sier Thorp.

Banens beste

NOR-guttene var ikke veldig fornøyd med dagens prestasjoner, men glad for de 2 poengene de fikk med seg videre.

23 år gamle Steffen Løvlund ble kåret til banens beste og sto for to av scoringene. Løvlund er en av lagets eldste og kanskje mest rutinerte spillere. Han spilte en god kamp, men sier at laget kan langt bedre enn det de presterte i dagens kamp.

– Vi har for dårlig balltempo, blir for komfortable og slipper inn for mange mål, sier Løvlund. NOR92 har åtte seriekamper igjen for sesongen, og ligger etter dagens kamp øverst på tabellen. Guttene har troen på at det kan bli opprykk til eliteserien, men ser ikke på det som et direkte mål for sesongen.
 
KAMPFAKTA
1. divisjon øst innebandy herrer:
NOR 92-Lillestrøm 7-5 (5-4, 0-0, 2-1)
Skedsmohallen circa 30 tilskuere

Utvisninger: NOR 92 2 x 2 min, Lillestrøm 5 x 2 min

LES OGSÅ: Solberg skuffet mot Ullevål

LES OGSÅ: Juniorene avgjorde for Solberg

LES OGSÅ: Den nye generasjonen spillere

Kommentarer til denne saken