Gå til sidens hovedinnhold

NOR92 tapte

Artikkelen er over 11 år gammel

Det ble en spennende eliteseriematch i innebandy i Solberghallen tirsdag.

NOR 92 sjokkåpnet med en Simen Bendiksen-scoring allerede etter ett minutt mot Tunet i Solberghallen i kveld. Serielederen kom tilbake med tre scoringer på rappen i løpet av knappe fire minutter, og da syntes det som NOR 92 var i ferd med å bli hektet av.

De var akkurat litt for sent oppe i alle situasjoner, og det ble kortere og kortere perioder med ballkontroll da Tunet stakk fra.

Hjemmespillerne viste høy moral da de utnyttet flere situasjoner der det var Tunet-spillerne som ikke var helt med, og de avsluttet første periode sterkt med å score tre mål på rappen de også.

Skrudde opp tempoet

Tunet skrudd opp tempoet i annen periode, og det gikk litt for fort for hjemmelaget da gjestene vant omgangen 4-1. Da skal det sies at NOR 92 misbrukte både et straffeslag, de fikk et mål underkjent på en real dommertabbe, og de hadde et par skudd i stolpe og tverrligger.

Effektiviteten i omgangen forklarer kanskje hvorfor Tunet er serieleder, mens NOR 92 kjemper for å komme med i sluttspillet. Sluttperioden ble jevn, og det endte med at Mathias Knutsen igjen skjøt i tverrliggeren da NOR jaget redusering.

For hjemmelaget var det et langt steg i riktig retning etter noen svake kamper.

Kommentarer til denne saken