Gå til sidens hovedinnhold

Spilleglede tross tap for NOR92

Artikkelen er over 9 år gammel

Jørgen Becher (16) har tapt samtlige 15 kamper i sitt første år som A-lagsspiller. Men spillegleden er på topp.

NEDRE EIKER:  – Dette tapet var skuffende fordi vi var så bra med. Jeg kjenner dette på kroppen, men det er fortsatt moro å spille innebandy. Ingen tvil om det. Det er derfor jeg trener, men jeg synes vi har tapt nok nå, sa Jørgen Becher.


Onsdag kjempet NOR 92 tappert, men måtte til slutt gi tapt med 6–8 i duellen mot bedre plasserte Gjelleråsen. Hjemmelaget holdt 6–6 til det gjensto drøyt tre minutter av kampen. Unge Jørgen Becher var så absolutt med å prege oppgjøret. 16-åringen knallet inn 3–2 målet snaut 18 minutter ut 1. periode, og sørget for at hjemmelaget ledet til den første pausen.

– Jørgen er en veldig viktig spiller for oss. Han er moden for alderen, og er god både fremover og bakover på banen, skrøt trener Mikael Sjøquist, som foretrekker å ha unggutten i startoppstillingen.

– Forhåpentlig har han vunnet om to timer, sa treneren rett før kampstart, men slik gikk det altså ikke.

LES FLERE SAKER OM NOR92 HER

Til tross for solid NOR 92 innsats, og ledelse med 3–2 til den første pausen, kom aldri laget nærmere enn 3-3, 5–5 og 6–6.

Lagene kjempet en knallhar stillingskrig på 6–6 til det gjensto drøyt tre minutter av siste periode, men nok en gang var det motstanderen som var best da det gjaldt som mest.

LES FLERE LOKALE BANDYSAKER
 

Kommentarer til denne saken