NEDRE EIKER: Mjøndalen og Solberg møttes i dag for 26. gang i lokaloppgjør i bandy 2. juledag, og slik som i de siste årene var det SSK som stakk av med seieren.

Del på Facebook

Foran over 600 tilskuere i mildværet på Vassenga vant gjestene fortjent 6–3 – i et litt tamt oppgjør til 2. juledag-match å være.

– Vi var tålmodige og holdt ballen i laget. Det er alltid deilig å vinne 2. juledag. Selv om det ikke var noen toppkamp fra vår side så er jeg brukbart fornøyd, sier SSKs spillende assistenttrener, Marius Austad, som hadde ett mål og to assists.

SE BILDER FRA KAMPEN

Det ble en forsiktig åpning på kampen. Ingen av lagene maktet å skape noe særlig med målsjanser den første halvtimen. Noen cornere var det eneste av farligheter. Totalt sett hadde Solberg mer tyngde i det offensive spillet, og etter en drøy halvtime fant Austad Kjetil Johansen på venstresiden.

LES OGSÅ: Poengdeling i Nedre Eiker

Johansen avanserte og scoret i det lengste hjørnet. Bare tre minutter senere la Erik Wam på til 2–0 fra kort hold. Superveteranen Per Willy Holstad reduserte til 2-1, etter et soloraid som ble avsluttet med et flott langskudd. Rett før pause kranglet Simon Stavis inn 3–1 til SSK.

MIF fikk en pangstart i andre omgang da Jannik Ødegaard reduserte til 3–2 på en retur i det 47. minutt. Bruntrøyene maktet imidlertid ikke å sette inn noe støt. I stedet fikk vi se Solbergs beste periode i kampen.

Fra det 57. til det 69. minutt scoret SSK tre mål og matchen var avgjort. Simon Stavis, Andreas Stavis og Marius Austad lagde mål i tur og orden. Dermed 6–2. MIFs Erik Aaslid fastsatte sluttresultatet til 6–3 to minutter før slutt.

LES MER: Solberg tapte på overtid

– Solberg er et bedre lag enn oss, og har flere enere. De gjorde det vanskelig for oss – vi slet med å komme ordentlig til. Men vi jobbet bra, uttaler MIF-trener John Richard Øen.

Drammen Bandy tapte for øvrig 6–5 borte for Sarpsborg.

LES OGSÅ: Solberg vant 10-4

Drammen ligger sist

SARPSBORG: I åpningsfasen hang ikke Drammen med i det hele tatt, og Sarpsborg ledet 3–0 et stykke ut i første omgang.

Drammen skjerpet seg på slutten av omgangen og reduserte til 3–1. I 2. omgang snudde drammenserne til 4-3-ledelse før Sarpsborg kom tilbake og vant 6–5.

– Vi sliter fortsatt med å være gode i en hel kamp. I dag hadde vi flere muligheter til å avgjøre matchen, men vi er ikke smarte nok til å klare det, sier Drammen-trener Anders Palmberg, som mener at laget har vist såpass med kvalitet i perioder at det bør være gode muligheter fremover.