Sterk Solberg-seier

Solberg-spillerne kunne juble for 5-2-seier over Stabæk i dag.

Solberg-spillerne kunne juble for 5-2-seier over Stabæk i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Solberg leverte en solid andre omgang og slo rivalen Stabæk 5–2 på bortebane i dag.

DEL

BÆRUM: Petter Moen (2), Thomas Moen, Simon Stavis og Kjetil Johansen scoret Solbergs mål  – i eliteseriekampen i bandy på Stabekkbanen.

Solberg vant 5–2 over Stabæk på fremmed is og har dermed full pott etter tre serierunder. Bærumslaget er kommet skjevt ut og står kun bokført med ett poeng så langt.

Det var Stabæk som kom best i gang mot et passivt SSK-lag. Allerede etter fire minutter tok vertene ledelsen 1-0, og eikværingene skapte ikke mye den første halvtimen.

– Vi spilte litt for avventende, men vi fikk etter hvert satt defensiven. Da pleier også det gode angrepsspillet å komme til slutt, sier Thomas Moen, Solbergs spillende trener.

SSK kom mer med det siste kvarteret av første omgang. Først utlignet Simon Stavis på straffe etter 35 minutter, og Petter Moen ga SSK ledelsen 2–1 på corner i det 40. minutt. Gjestene kunne gå til pause med en litt heldig 2-1-ledelse.

Stabæk fikk en pangstart og utlignet til 2–2 40 sekunder ut i andre omgang, men deretter ble det bare SSK. Laget kom høyere opp på banen, og i det 54. minutt satte Thomas Moen et straffeslag i mål – 3–2. Petter Moen økte til 4–2 20 minutter ut i omgangen – på ny var det scoring etter corner. Og kampen ble definitivt avgjort da Kjetil Johansen scoret alene med keeper 13 minutter før slutt – etter en pasning fra Stavis.

Vinterens eliteserie er spådd til å bli svært jevn, men det er Solberg og Stabæk som igjen er regnet som de to største favorittene. Det er utvilsomt SSK som har kommet best i gang av disse to.

Uavgjort for MIF og nytt Drammen-tap

Senere på kvelden spilte Mjøndalen og Ullevål uavgjort 6–6 på Vassenga.

– Jeg er for så vidt fornøyd med at vi fikk med oss poeng, men jeg synes også at vi har mye å jobbe med, sier MIF-trener John  Richard Øen, som synes det var rettferdig med uavgjort.

MIF står med én seier, ett tap og én uavgjort på de tre første matchene.

Drammen Bandy spilte lagets andre seriekamp for sesongen, men til tross for framgang etter 10-4-tapet for MIF så ble det et nytt tap. Høvik slo Drammen 5–3 på Høvikbanen. Hjemmelaget ledet 3–0 ved pause, men det synes Mats Eriksson, spillende trener i Drammen, ikke var rettferdig.

– Vi hadde ballen mye, men gjorde noen dumme valg vi fikk svi for, sier Eriksson.
Drammen reduserte til 4–3 på slutten, men det holdt ikke.

Les flere sportsnyheter her.

Artikkeltags