Gå til sidens hovedinnhold

Tre mål på tre minutter

Artikkelen er over 7 år gammel

Solberg sendte Drammen i isen med tre mål på like mange minutter.

DRAMMEN: – Der er Stavis, vet du.

Drammen-trener Anders Palmberg kikker ned i isen og sukker. Før kampen advarte han spillerne om trusselen fra Solbergs ringrever, men allerede etter 20 minutter får bortelaget gå i ledelsen.

Både Drammen og Solberg har hatt mer å gå på i sesonginnledningen, men i går kveld var det i realiteten aldri noen tvil om hvem skulle stikke av med seieren. Til slutt sto det hele 9–0 til bortelaget på resultattavla på Marienlyst.

Solberg-trener Ståle Børresens ønske før kampen var at laget skulle styre mer og jobbe hardere enn det de gjorde i 4–8 tapet for Stabæk. Det ønsket fikk han oppfylt. Et aggressivt bortelag tok tak i kampen fra første minutt, og til pause ledet Eiker-laget 2–0 etter scoringer av nevnte Simon Stavis og Thomas Moen.

– Alt stemte

Det var imidlertid etter pause Solberg virkelig gjorde slutt på Drammen. Etter sju minutter spill i andre omgang scoret trioen Stavis, Thomas Moen og Sondre Kristoffersen nemlig tre mål på tre minutter. I tillegg fikk de et korrekt annullert mål for offside like etter.

Dermed var det kun et spørsmål om Drammen skulle få et trøstemål, men som Solberg-laget ble enige om i timeout ble det ingen mål på hjemmelaget.

– Når alt stemmer så blir vi effektive, sier Børresen om den målrike andre omgangen som inneholdt flere vakre angrep.

– Jeg må berømme guttene for en velfortjent lagseier. Vi gjorde alt vi ble enige om på forhånd.

– Vi blir stresset

Drammen-trener Palmberg hadde et håp før kampen om at duskregnet skulle komme til hjemmelagets fordel, men den gang ei. Med omtrent 60 balltap på 90 minutter ble oppgaven rett og slett for stor.

– De kjører over oss og vi henger ikke sammen. Da blir vi stresset, og så renner det inn, forklarer treneren.

LES OGSÅ: Dårlig start ødela for Solberg

Bandykamp utsatt

Les mer om bandy

 

Kommentarer til denne saken