Gå til sidens hovedinnhold

Belsvik aktuell for Åskollen

Artikkelen er over 17 år gammel

Hvis målkongen Petter Belsvik (36) velger å fortsette fotballkarrieren er det store sjanser for at det blir i 3. divisjonsklubben Åskollen FK.

I slutten av forrige uke var Petter Belsvik (bildet) uhyre nær ved å takke ja til spill for 3. divisjonsklubben Åskollen FK fra Drammen, men det ble til slutt nei.- Jeg svarte nei på grunn av jobbsituasjonen, sier Belsvik. Dersom superveteranen skulle skifte mening er det store muligheter for at Petter Belsviks neste fotballklubb blir Åskollen.
- Jeg vil ikke utelukke at jeg ombestemmer meg, og da kan det fort bli Åskollen. Siden jeg bor i Bærum har jeg ikke lang vei å kjøre. Men per nå er det nei, uttaler Belsvik.
Petter Belsvik er den mestscorende spissen i norsk toppserie gjennom tidene. I fjor gjorde satte Belsvik rekord med å score sitt 159. mål. Da spilte han for Lillestrøm. Tidligere har angriperen akslet trøyen til blant annet Molde, Ham-Kam, Start, Stabæk, Rosenborg og Vålerenga.
I år det foreløpig kun et lag Petter Belsvik skal spille for, og det er landslaget i beachfotball.
Åskollen har hatt Petter Belsvik på kroken siden i fjor høst. Fotballeder i Åskollen, Jarle Finnestrand, er blitt kjent med Belsvik gjennom salgsjobben i Nike.
JOSTEIN NILSEN
jostein.nilsen@dt.no

Kommentarer til denne saken