Gå til sidens hovedinnhold

Bittert NOR 92-tap

Artikkelen er over 11 år gammel

NOR 92 hentet opp 0–4, men tapte 6–5, etter at Sveiva scoret seiersmålet i sluttminuttet.

29 sekunder av matchen gjensto, da hjemmelaget satte inn kampens siste scoring.

– Vi spilte i overtall tre minutter før slutt, men da vi ikke klarte å utnytte dette, ble vi litt for defensive. Vi ble redde og passive, og kom for langt ned i banen. Sveiva spilte forbi oss og skjøt i mål. Vi mistet intensiteten i 20 sekunder, og det var nok, sukket NOR-trener Mikael Sjöqvist.

Og la ikke skjul på at han var bitter etter tapet.

Spesielt etter den sterke opphentingen. NOR lå nemlig tidlig under 0–4.

– Det blir for tøft når vi må hente opp så mye. Vi klarte riktignok å hente opp fem mål og vinne nylig, og vi lå også under mot Harstad da vi vant i helgen.

Sveiva åpnet nemlig matchen klart best i Stovnerhallen i går.

– De var minst tre klasser bedre enn oss i 1. periode. Vi ble for passive og tapte alle nærkamper, samtidig som vi ikke løp mye. Vi var heldige siden det bare sto 0–2.

Men det skulle bli mer. To nye scoringer måtte til før NOR klarte å senke skuldrene og få til spillet sitt. Laget var a"jour to ganger i tredje periode, både på 4–4 og 5–5.

Jesper Gøransson ble kåret til NORs beste, men keeper Christian Kolderup spilte også en god kamp. Han hindret at laget lå under med langt flere mål etter 1. periode.

Tobias Johansson ble for øvrig skadet, man antar at det kan være en overtråkk. Mathias Knutsen er syk og var ikke med. Begge er usikre til helgens hjemmekamp mot Harstad.

Kommentarer til denne saken