Gå til sidens hovedinnhold

De første kretsmesterne

Artikkelen er over 21 år gammel

NOR 92s smågutter hevet armene triumferende i været og feiret at de er tidenes første kretsmestere i innebandy. Horten ble feid av banen med 10-4 i avgjørende kamp.

Mellom stengene regjerte Anders Fanuelsen (14). Han vartet opp med utallige redninger, og holdt liv i kampen.
- Jeg slapp inn et tidlig mål. Da så det ille ut, men dette gikk jo veldig bra, jublet 14-åringen og tittet stolt på den store vinnerpokalen laget fikk utdelt rett etter kampslutt.
Anders har gjennomført en solid sesong som endte med seriemesterskap. Og 9. klassingen har også holdt nullen i en av kampene.
- Jeg slapp ikke inn mål mot Nordbylia, mimret han og tar et godt grep rundt pokalen.
I seriefinale mot Horten var det nok å henge fingrene i. Anders ble ofte satt på tøffe prøver ansikt til ansikt med hissige motspillere.
Han gikk seirende ut av de fleste duellene, og hadde all grunn til å slippe jubelen løs etterpå.
Nettsus har det også blitt mange av på dette mannskapet. Her har Alexander Dahl og Kenneth Løvlund sørget for like mange mål. Tilsammen er det blitt over seksti baller som har sust inn bak motstandernes keepere.
- Jeg har nettet i de kampene jeg har spilt, lød det fra Kenneth som puttet tre baller bak en frustrert Horten-keeper forleden.
Etterpå var også treneren meget begeistret for hva spillerne hadde prestert.
- Dette er en kjempegjeng! De har vist en fantastisk innsats og glød på treningene og i kamper. Her har klubben mange å bygge videre på, mente John Arne Løvlund.
I lilleguttserien ble det ikke kåret noen vinner, men innsatsen var likevel upåklagelig. Nordbylia var i aksjon mot NOR 92 og vant stort med 14-2!
- Vi har det gøy på treningene og oppslutningen er meget bra. Eneste problem for oss i Norbylia er treningstider, sukker primus motor, Trond Bardalen som nekter å gi opp av den grunn.
- Vi håper det blir en bedring til høsten.

Kommentarer til denne saken