DRAMMEN: 5-2-tapet for et veldig ungt Strømsgodset 2, og en etterfølgende uke med stor usikkerhet rundt keeperplassen etter skaden til Marcus Andersson har preget bydelslaget. I morgen er det Petter Harrila som skal vokte målet.

Ille er det også at kaptein Mats Frøshaug blir borte i minst åtte uker med en delvis avrevet muskel i låret.

– Vi hadde noen tunge dager med såret stolthet etter måten vi sto fram på mot Strømsgodset. Nå har vi jobbet oss gjennom det, og vi gleder oss virkelig til å få muligheten til å revansjere oss så raskt, forteller trener Håkon Grøttland.

Han har studert Fyllingens 3-1-seier over Åssiden under en treningsleir i Tyrkia i vinter, og har gjort noen grep i forhold til hva han har lært av den.

– Vi velger bort noe kreativitet, og får inn mer løpskraft. Håpet er at mer pust og kraft skal være resepten mot et fysisk bra Fyllingen-lag.

Likevel reiser de til Bergen med tro på poeng. De håper at hjemmelaget vil slite med de samme premierenervene som de mener rammet eget lag mot SIF2.

Fyllingen fikk sin serieåpning mot Stord utsatt (spilles onsdag 22. 4). Hjemmelaget kommer til hjemmeåpningen mot Drammen FK med seks strake seirer i oppkjøringen til årets sesong. Det har nok hjulpet godt på etter at laget tapte årets fire første treningskamper.

Før overgangsvinduet stengte klarte de også å sikre seg den 21 år gamle keeperen Luke Owen med en kort fortid som profesjonell i Bristol Rovers. I fjor spilte han i Sverige.