De to strekspillerne, som begge er lokale gutter, har fått mye spilletid i årets sesong, og så fornøyd er trener Kristian Kjelling med dem, at han ønsker å ha dem med videre. Klubben  skrev for kort tid siden kontrakt med en annen strekspiller, den hjemvendte Tysklands-proffen Joackim A. Hykkerud.

– At vi har fått signaturen til en av våre aller største krigere, er noe som gleder meg personlig veldig som trener. Espen legger alltid hjertet inn i kamper og trening, rett og slett trenerens drøm når det gjelder å trene og stå på. Han er virkelig en man vil ha med seg i krigen hver eneste gang. Så at vi får ha Espen i minst to år til i den blå trøya betyr veldig mye. Utviklingen hans har vært enorm og vil bare fortsette da alt han foretar seg gjøres 100 prosent, sier Kjelling.

Espen Gommerud Våg er også fornøyd med å få fornyet tillit.

 –  Det ser ut som vi får et spennende lag neste sesong og det var helt klart en faktor for at dette var et valg jeg var trygg på. Nå har vi jo signert Joakim Hykkerud, han og jeg spiller jo i samme posisjon så jeg forventer tøff konkurranse der. Men jeg skal gripe muligheten til å lære masse, sier han.

LES OGSÅ: DHK sløste bort poengene

Stolt

Lasse L. Thorsbye tenker i samme leia som Gommerud Våg.

–  Jeg er veldig glad og stolt over å skrive under for to nye år for DHK.  Jeg har stor tro på at klubben vil bygge seg opp over tid ved å utvikle og gi unge spillere tillit. Og dette er hovedgrunnen til at jeg vil bli her, i tillegg har jeg stor tro på at styret, administrasjon, oss spillere, Kristian og Vegard vil trekke i samme retning og gjøre DHK til en storklubb igjen.

Kjelling ser slik på  nysigneringen av Thorsbye: 

– Lasse er en av de mest spektakulære spillerne vi har. Han er lokal og har virkelig tatt steget inn som eliteseriespiller i år. Så vi er veldig glade for at Lasse er med videre og er sikre på han kommer til å fortsette å bidra med underholdende og viktige mål for DHK.