Gå til sidens hovedinnhold

DHK sjanseløse i Bergen

Artikkelen er over 9 år gammel

Fyllingen ble for sterke for DHK.

BERGEN: Onsdag kveld var det duket for kamp mellom Fyllingen og DHK i herrenes eliteserie i håndball i Haukelandshallen.

Det ble ingen god opplevelse for det var Fyllingen som trakk det lengste strået med 30-26.

Startet svakt

Kampen startet med mange bom for DHK. Etter fem minutter sto det 4-2 til Fyllingen, til tross for at DHK-keeper Ehnevid hadde gjort mange gode redninger.

Etter 10 minutter av kampen sto det 5-5. DHK hadde fått mer orden på forsvarsspillet og sto godt opp mot Fyllingens skyttere, men slet i angrep i denne perioden.

LES ALT OM DHK HER.

Utover i førsteomgang tok DHK mer grep om kampen og ble tildelt flere straffer. Etter drøyt 20 minutter ledet laget 12-9.

Til pause sto det 14-15 i favør DHK. Siste halvdel av førsteomgang var preget av mye dårlig angrepsspill fra DHKs side, noe som førte til at Fyllingen kappet inn på forspranget.

Lagene fulgte hverandre tett i starten av andreomgang. Sju minutter ut i omgangen sto det 17-17. DHK slapp i denne perioden mye til bakover, men holdt også følge i målprotokollen.

Så fulgte en nesten åtte minutters lang måltørke for DHK før laget fikk den 18. scoringen etter 14 minutter. Fyllingen dro ifra og etter 17 minutter ledet laget fra Bergen 23-18.

HER KAN DU LESE KAMPREFERAT FRA HANDBALL.NO

LES OGSÅ: Fyllingen-trener legger på svøm om han taper

Hang ikke med

Mot slutten av kampen hang ikke DHK med i svingen hverken i angrep eller forsvar, og dermed endte det med tap.

Før kampen mente DHKs toppscorer Gøran Sørheim at det var viktig å sette skuddene mot Fyllingen.

LES OGSÅ: Sørheim skyter ikke på halvgode sjanser i kveld.

Kommentarer til denne saken