DRAMMEN: DHK var ute etter revansje etter å tapt bortekampen for Follo i oktober med to mål, og lot det bare være jevn kamp i ti minutter. Da gikk de fra 3-4 til 13-4 på elleve minutter, og dermed var kampen i realiteten avgjort.

Lars Erik Bjørnsen ble toppscorer med ni mål på sine elleve forsøk, og dro med seg mange til gode opplevelser i Drammenshallen i kveld.

For Bjørnsen føltes det ekstra deilig. Han legger ikke skjul på at han hadde en tung januar måned sammen med landslaget, både i forberedelsene til EM i Serbia, og under selve mesterskapet.

- Derfor var det ekstra deilig å være tilbake i klubblaget, og oppleve at de ande har trent veldig godt og fornuftig mens jeg har vært borte. Når vi da åpner med en slik kamp, kjennes det veldig deilig, sier Bjørnsen.

Synes synd på Follo

På en slik kveld kunne han tillate seg å synes litt synd på motstanderen som ble ordentlig ydmyket, og forlot Drammenshallen med bøyde hoder i dag. 

- Men det var jo fint for oss også,da, for vi kunne også slippe til mange unggutter, mener landslagsspilleren.

Kvartetten Bjørnsen, Henrik Westgaard (8 mål), Steven Larsson (6) og Gøran Sørheim (4) imponerte i tillegg med veldig bra forsvarsspill, noe som gjorde at DHK kunne stupe i angrep, og de scoret  da også hele 13 mål på kontringer den første halvtimen.

At Follo kun klarte å score 21 mål skal også krediteres de to målvaktene Sebastien Ehnevid og unge Torbjørn Sittrup Bergerud. De var to av DHKs aller beste spillere i kveld.