DRAMMEN: Torsdag vil Elverum-keeper Goran Rajkovic signere en ettårs-kontrakt med Drammen HK.

Mandag var målvakten i forhandlinger med Drammen og dro hjem med et kontraktforslag. I dag kom telefonen som klubben hadde håpet på.

– Han har ringt oss og fortalt at han ønsker å komme til Drammen, forteller daglig leder i DHK, Jon-Einar Hovland.

LES OGSÅ: DHK jakter kroatisk målvakt

LES OGSÅ: Elverum jakter Rajkovic

Vil ha mer spilletid

Keeperen, som opprinnelig kommer fra Kroatia, selv sier at spilletid har vært en viktig faktor for at han valgte å reise fra håndballbyen Elverum.

– Det ble mye benkesitting i Elverum. Jeg liker også å bidra og prege laget jeg spiller på, noe jeg håper jeg kan få til i Drammen, sier Rajkovic til dt.no

Han har fått signaler på at det lukter spilletid i DHK-drakta den kommende sesongen.

– Jeg måtte ta sjansen nå. Jeg er 33 år gammel og i min beste håndball-alder. Av den grunn har jeg fortsatt lyst til å bidra på banen, sier han

Tar med seg familien

Den kroatiske keeperen flytter nå fra Elverum, og tar med seg kone og tre barn. Han ser fram til å bosette seg i Drammen, også utenom håndballtilværelsen.

– Jeg føler Drammen har mer å by på, både når det kommer til jobb, skole og fritid. Jeg trenger å finne meg en jobb selv, min kone må finne seg en ny jobb, og jeg har tre barn som etterhvert skal inn på skolen. Jeg føler mulighetene er ekstremt bra i Drammen, sier Rajkovic.

Han har utdannelse innenfor trening og coaching, og håper å finne seg en jobb innenfor dette feltet.

– På Elverum jobbet jeg som assistent på skole, noe som gikk fint. Så jeg kommer til å se meg rundt om etter slike jobber, eventuelt vil jeg jobbe som trener ved siden av. For når man spiller håndball i Norge må du ha en jobb på dagtid når du ikke trener, og det er jeg vant med, sier han.

Håper å bli værende

33-åringen vil som sagt signere for ett år, foreløpig. Men det betyr ikke at han forlater klubben og byen neste år.

- Hvis alt går i orden med å få etablert seg her, og det går bra på banen, så vil jeg helt klart bli værende i byen. Jeg har veldig tro på Drammen, både sportslig og som by, sier han.