Gå til sidens hovedinnhold

«Jani» legger opp

Artikkelen er over 7 år gammel

Jan-Richard Lislerud Hansen (31) legger opp som håndballspiller og sier opp sin stilling som markedssjef i DHK. Nå ser han fram til å tilbringe mer tid med familien.

DRAMMEN: – Det har vært en vanskelig avgjørelse å ta, men jeg ønsker å tilbringe mer tid med familien, samtidig som jeg ønsker å satse fullt og helt i ny jobb, sier Lislerud Hansen til Drammens Tidende.

31-åringen fra Drammen sier han ønsket et karriereskifte og at han nå har fått ny jobb som forsikringsmegler i Norwegian Broker i Oslo.

– Jeg gleder meg veldig til å starte i ny jobb. Akkurat nå føler jeg tiden er inne for et karriereskifte, sier han.

LES OGSÅ: Dette blir DHKs nye daglige leder

– Har satt spor etter seg

DHK-profilen har vært i drammensklubben siden sesongen 2001/2002 med et par mindre avbrekk i Haugaland og Nordhorn. Han har spilt 32 A-landskamper for Norge, vunnet seriegull med DHK tre ganger og NM-gull i 2007.

– «Jani» har vært en av dem som har satt spor etter seg. Vi har satt stor pris på hans engasjement i klubben, og hele DHK-familien takker han for alle de gode stundene han har gitt oss som spiller og den flotte innsatsen han har levert som markedssjef i klubben, skriver styreleder i DHK, Svein Tore Moe, i et brev sendt ut til sponsorer og supportere onsdag ettermiddag.

LES OGSÅ: «Jani» får en utfordrer i DHK

– Vil alltid stå mitt hjerte nært

Lislerud Hansen innrømmer det er vemodig å gi seg som håndballspiller som 31-åring.

– DHK vil alltid stå mitt hjerte nært og jeg er veldig takknmelig for alle mulighetene jeg har fått i denne klubben, sier han.

LES OGSÅ: DHK leverte over budsjett i 2013

Kommentarer til denne saken