HALDEN: Midtspilleren kom fra Elverum noen kamper ut i sesongen. Fra han debuterte har DHK vunnet. Først mot Bækkelaget. Så mot Fyllingen og ØIF Arendal.

– Jeg visste at vi kom til å tape en gang, men håpet at det skulle gå lenger før vi gjorde det, sa Nacor.

Det gikk fire kamper. Halden borte ble for tøft.

Angrepsbeste av svensken var ikke nok når ingen andre meldte seg skikkelig på.

– Tidligere har vi hatt en trygghet i laget, når en ikke har lyktes, har en annen kommet inn og gjort det bra. Slik var det ikke i dag, sa Nacor.

Han vil ikke fremheve seg selv på en dag da DHK var for dårlige i forsvar, hadde for dårlige målvakter, og for mange bomskudd i angrep.

Hele 23 i tallet. Riktignok bedret det seg litt etter pause, da to-tre til spilte til godkjent. Men totalt sett ble det for svakt mot et godt Halden-lag, som bare hadde ett tap i Remmenhallen.

Roste motstanderen

– En vanskelig hall å spille i, og en god motstander. Det er skikkelig trykk her, og Halden har noen av ligaens beste spillere på midtback, venstreback og målvakt, sa DHK-trener René Hamann-Boeriths.

Han gjorde alt han kunne gjøre fra sidelinjen. Byttet målvakt Mathias Kolstad Holm med Torbjørn Sittrup Bergerud og tilbake til Holm igjen.

Det hjalp ikke.

Han byttet rundt på backrekken rundt Nacor. Mads Bruus, Lasse Vinding, Øyvind Frigstad og Martin Vilstrup Andersen truet mål for lite, og dermed ble det enklere for Halden å pakke inn Henrik Jakobsen på streken.

Og på kanten bommet Tobias Glemming på skudd etter skudd. Til slutt fikk den andre kanten, Christer Aasheim, tillit som høyrehendt høyrekant.

– Jeg gjorde alt jeg kunne. Men jeg føler også at spillerne gjorde alt de kunne. De kjempet og sto på, men fikk det bare ikke til i dag, mente Hamann-Boeriths.

Angrep alene

Med unntak av Nacor. Han scoret åtte av DHKs mål før pause, tre av dem på straffe. I tillegg bommet han på et straffekast.

– De har jo bare en mann som skyter!

En fortørnet Halden-ildsjel raste når Nacor banket inn mål etter mål.

Fra distanse og på gjennombrudd. Svensken fortsatte å score etter pause, men da det hele skulle avgjøres, og DHK bare var to bak og ti minutter gjensto, tok Halden-trener Jonas Wille hintet.

Han markerte ut Nacor, og DHK var plutselig fire-fem bak.

– Det var ikke overraskende, vi vet at det vil skje at han får merke av og til, sa DHK-treneren.

Han klarte likevel ikke å sette inn noe mottrekk.

Etterpå trengte Nacor å kjøle seg litt ned. Han er ingen god taper.

– Jeg hater å tape mer enn jeg liker å vinne. Uansett om det bare er stein-saks-papir. Heldigvis vet samboeren min hvordan hun skal håndtere meg, summerte Nacor Medina Perez.

LES OGSÅ: