Donoghue best i SIF-test

<b>Lovende.</b> Corey Donoghue rakk å vise fram både tempo, styrke og godt hodespill den halvtimen han spilte mot Vestfossen i går. (Foto: Rune Folkedal)

<b>Lovende.</b> Corey Donoghue rakk å vise fram både tempo, styrke og godt hodespill den halvtimen han spilte mot Vestfossen i går. (Foto: Rune Folkedal)

Av
Artikkelen er over 18 år gammel

Corey Donoghue fra England var «best i test» , mens Jovan Milojevich fra USA knapt nok kan få «godkjent». Det må bli konklusjonen etter at Strømsgodset slo Vestfossen 5-2 i testkamp i går kveld.

DEL

Treningskamp fotball
Vestfossen-Strømsgodset 2-5 (1-4)

Strandajordet, Vestfossen, ca 150 tilskuere
1-0, 9 min. Ronny Skar
1-1, 11 min. Hans Erik Ødegaard
1-2, 13 min. Unnar Sigurdsson
1-3, 32 min. Anders Michelsen
1-4, 40 min. Unnar Sigurdsson
2-4, 68 min. Kai Lagesen
2-5, 78 min. Corey Donoghue

Corey Donoghue og Jovan Milojevich, som begge trener med Strømsgodset for tiden, spilte sine første minutter i SIF-trøya da begge to slapp inn 15 minutter inn i 2. omgang. Og selv om det er alt for kort spilletid til å trekke konklusjoner, var det liten tvil om fasiten etter den drøye halvtimen begge fikk prøve seg i går.

Mange nye har trent med Godset denne høsten, men Corey, med 15 scoringer på 20 kamper for Bærum i 2. divisjon denne sesongen, er utvilsomt denne beste av de nye så langt. Det bekreftet ikke bare hans korte opptreden i går, men også de rapportene vi har fått fra Strømsgodsets treninger.

- Ja, han er helt klart den beste. Og han har faktisk også scoret en del mål på meg på treningene, som jeg ikke har likt så godt, kommenterer SIF-keeper, Glenn Arne Hansen, som så gårsdagens kamp fra sidelinjen.

Flott scoring

Våre notater viser det samme. Corey hadde tilsammen åtte ballberøringer i løpet av sin halve time på banen, og blant disse åtte ballberøringene rakk han å avslutte mot mål med tre flotte headinger, hvorav en føk i mål.

Engelskmannen, som har spilt profesjonell fotball for Barnet, Colchester, Bournemouth og Wolverhampton, var i det hele tatt meget sterk i lufta, veldig rask og en trussel inne i boksen foran mål.

-  Jeg likte meg veldig godt i Bærum under Einar Sigmundstad (tidligere SIF-trener), men dersom jeg skal bli i Norge også neste sesong, må det bli for å spille i en eliteserieklubb. Og Strømsgodset virker veldig bra, sa Corey.

Dessverre var ikke den andre debutanten i går, Jovan Milojevich fra USA, like bra. Han kom lite med i spillet fra sin høyre kantposisjon, hadde bare fire ballberøringer, og skapte ingen ting.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags