HAUGESUND: – Dette er det beste laget vi har møtt i år, understreker DFK-trener Håkon Grøttland.

Likevel holdt Drammen FK på å gjøre den helt store sensasjonen på overtid mot topplaget Vard. Hjemmelagets keeper Bjarki Gudmundsson ble utvist etter en felling rett utenfor 16-meteren. En heller lav utespiller tok keeperens plass i mål.

– Hadde Morten Hagens frispark truffet målet der, så hadde vi scoret, sukker en litt skuffet DFK-trener Håkon Grøttland.
Gjestene hang godt med i kampen, spesielt i 1.-omgangen.

Drammenserne tok ledelsen ved Faramarz Nemati, og overrasket hjemmelaget ved å stå på i duellene. Vertene vendte kampen, og holdt ledelsen til pause.

Igjen fikk DFK en godt start, og utlignet rett etter pausen ved Anders Amundsen.

Vertene svarte med to mål i siste del av kampen, og igjen avslørte Drammen svakheter på dødballer imot.

– Vi var litt sløve på defensive dødballer, innrømmer stopper Simen Amundsen som grunnet karantene var assistent på sidelinjen denne gangen.

Innbytter Morten Hagen satte inn en redusering rett før slutt, som var med på å skape en dramatisk avslutning på kampen.
DFK jaget utligning, og fikk muligheten på det tidligere omtalte frisparket på overtid. Men Morten Hagen dundret frisparket utenfor stolpene.


– Sterkt av oss egentlig, for vi møtte et veldig bra lag og viste at vi følger de beste lagene, utdyper Håkon Grøttland.

LES OGSÅ: DFK knuste Åsane