NOR 92s sølvjubel

MÅL: Her jubler Raymond Jensen (t.v), Jørgen Ripel og Didrik Grøstad.

MÅL: Her jubler Raymond Jensen (t.v), Jørgen Ripel og Didrik Grøstad. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

NOR 92 sikret seg sølvplassen i 1. divisjon etter å ha knust Lillestrøm hele 14–6 hjemme i Solbergelva. – Vi spilte periodevis meget bra, gliser kaptein, Jørgen Becher.

DEL

NEDRE EIKER: For NOR 92 har de siste fem kampene vært en skikkelig opptur med seire mot Ajer (4-2), Holmlia (8-7), Bærum/Hauger (10-2), Brumunddal (15–6) og i dag utklassingssifre mot Lillestrøm.

Men selv om poengene sankes jevnlig, er det ikke godt nok til å trone øverst på tabellen.

– Vi har et veldig ungt mannskap og da varierer det noe i spillet, mener kapteinen på skuta.

Det gjenstår nå en seriekamp denne sesongen, og det er mot nettopp topplaget BSK førstkommende lørdag. Dessverre er det ikke mulig å smette forbi oslolaget på tabellen.

Ung debutant
GREP SJANSEN: Debutant, Nicoali Sevlejordet i aksjon mot slutten av matchen, og 16-åringen hadde full kontroll.

GREP SJANSEN: Debutant, Nicoali Sevlejordet i aksjon mot slutten av matchen, og 16-åringen hadde full kontroll. Foto:

NOR 92 hadde tre burvoktere i troppen mot Lillestrøm, og de siste fem minuttene fikk yngstemann av disse, Nicolai Sevlejordet (16) sin sjanse mellom stengene.

– Utrolig morsomt å spille, sier den unge keeperen.

Den talentfulle siste skansen hos NOR 92 startet moroa med innebandy i 2008, og da han spilte på guttelaget fikk treneren (Jørgen Becher) opp øynene for ham.

– Nicolai har et stort potensial. Han er veldig treningsvillig og vil hele tiden lære enda mer, roser kapteinen på laget fra Nedre Eiker.

Det å dirigere medspillere har også 16-åringen lært seg, for han hadde ikke vært mange sekundene på banen før «alle» lagkameratene fikk nøye instrukser av ungkalven.

Pangstart
2-0: Jørgen Ripel (t.v) scoret, mens Jørgen Becher sørget for assist. Da er det grunn til å juble litt.

2-0: Jørgen Ripel (t.v) scoret, mens Jørgen Becher sørget for assist. Da er det grunn til å juble litt. Foto:

For NOR 92 ble kampen mot Lillestrøm av den enkle sorten. Hjemmelaget brukte drøye fem minutter på å putte tre nettsusere bak motstanderens siste skanse. Det sørget Raymond Jensen, Jørgen Ripel og Jørgen Becher for. 

Og bare noen minutter senere var nok en gang Ripel frempå med nok et mål, mens Becher var nest sist på ballen. Veteranene på laget var sentrale i denne perioden av duellen.

Men unggutten Markus Hegnes Hansen (16) fikk også briljere ute på banen, og gjorde det ikke enkelt for motspillere å stoppe ham. Han var også nest sist på ballen på det første målet i matchen.

Opp og ned
LITT TANKEFULL: NOR 92s trenere, Mikael Sjøqvist og Manne Strandberg var bra fornøyd med nok en triumf.

LITT TANKEFULL: NOR 92s trenere, Mikael Sjøqvist og Manne Strandberg var bra fornøyd med nok en triumf. Foto:

For trenerduoen til NOR 92, Manne Strandberg og Mikael Sjøqvist ble kampen nok en opptur i perioder, men prestasjonene svingte. Da Lillestrøm scoret to ganger mens hjemmelaget var en mann mer på banen, var det grunn til å fortelle spillerne noe sannhetens ord.

Tme out var derfor nødvendig. Da ble det et helt annet NOR 92 som vartet opp med festspill i resten av den siste perioden. 11–5 var et herlig angrep med Jørgen Ripel og Toibias Hulterstrøm i hovedrollen. Sistnevnte puttet ballen knallhardt i nettmaskene.

12–5 lyste det på tavlen minuttet etterpå, og nå var det Jørgen Bechers tur til å legge ballen på sølvfat til en umarkert Didrik Grøstad. Et nytt praktangrep, og to minutter senere gjentar samme duo bragden med angrepsspill av beste sort.

– Vi kan hvis vi vil, mener Jørgen Becher rett etter kampslutt.

Det er utvilsomt potensial i dette mannskapet som med nok en triumf sikret sølv i den nest øverste divisjonen. Dette lover meget godt foran neste sesong hvor NOR 92 helt sikkert vil slåss om å kapre den øverste plassen.

Kampfakta:

1. divisjon innebandy, menn

NOR 92 – Lillestrøm: 14–6 (4–0) (4–2) (6–4)

Solberghallen, 77 tilskuere

Mål NOR 92: Jørgen Becher 5, Jørgen Ripel 3, Didrik Grøstad 3, Raymond Jensen 1, Henrik Gommerud 1, Tobias Hulterstrøm 1.

Flest mål Lillestrøm: Vegard Børresen 3.

I FARTA: NOR 92 løp mye, og her er det full fart på Daniel Moen Eriksen mot Lillestrøm.

I FARTA: NOR 92 løp mye, og her er det full fart på Daniel Moen Eriksen mot Lillestrøm. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken