Keita ferdig i Red Bulls

FERDIG: Muhamed Keita skal ikke spille mer for New York-klubben. Hva fremtiden bringer for drammenseren er foreløpig ikke kjent.

FERDIG: Muhamed Keita skal ikke spille mer for New York-klubben. Hva fremtiden bringer for drammenseren er foreløpig ikke kjent. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Under ett år etter at han dro til New York er den amerikanske drømmen over for drammenseren.

DEL

DRAMMEN/USA: Muhamed Keita (27) er ferdig i New York Red Bulls. Det melder klubben på sine egne nettsider.

– På vegne av organisasjonen vil jeg gjerne takke Muhamed for hans tid med klubben. Vi ønsker ham alt det beste videre i karrieren, sier sportsdirektør Denis Hamlett i en uttalelse til nettstedet.

I løpet av syv kamper for The Red Bulls har Keita hatt én assist. Det var i juli i fjor drammenseren skrev under for den amerikanske klubben.

– Vi er glade for å ønske Muhamed velkommen til klubben vår. Han er en erfaren spiller og kan spille både spiss og kant. Vi tenker at hans ferdigheter kan overføres bra til MLS og passe vår spillestil, sa sportsdirektør Denis Hamlett den gangen.

27-åringen startet sin karriere i Strømsgodset og spilte der fra 2008 til 2014, før han ble hentet til den polske klubben Lech Poznan og deretter New York Red Bulls i juli 2017.

Artikkeltags