Deila til TV 2: – Vi har sett på Vilsvik

- VIF ER INTERESSERT: Lars Vilsvik (i midten) skal være ønsket i hovedstaden. Vålerenga-trener Ronny Deila tror imidlertid at Godset-backen blir for dyr.

- VIF ER INTERESSERT: Lars Vilsvik (i midten) skal være ønsket i hovedstaden. Vålerenga-trener Ronny Deila tror imidlertid at Godset-backen blir for dyr. Foto:

Ronny Deila bekrefter at Vålerenga er interesserte i Lars Vilsvik (30). Samtidig tror han at Strømsgodsets høyreback blir for dyr for Oslo-klubben.

DEL

DRAMMEN: Det har tidligere blitt spekulert i at Vålerenga skal ha sett på muligheten for å hente norsk-tyskeren til hovedstadsklubben. Onsdag bekrefter VIF-trener Ronny Deila interessen overfor TV 2.

– Vi har sett på Vilsvik, men han er en viktig mann for Strømsgodset, sier Deila.

På spørsmål om han tror en overgang vil la seg gjøre, svarer han:

– Nei, det tror jeg ikke noe på. Vi må ha inn en høyreback, og vi må se på hvem det blir. Men vi har ikke kommet noe videre der (med Vilsvik), sier Vålerenga-treneren.

Økt konkurranse

Ronny Deila kjenner 30-åringen godt fra tiden i Strømsgodset. Lars Vilsvik har imidlertid tre år igjen av kontrakten med drammenserne. Han har vært i Godset siden 2010. I dagens stall er det ingen som har lengre fartstid for klubben.

Strømsgodset kan med andre ord ta godt betalt for høyrebacken. Per nå skal det være for stor avstand mellom VIF og SIF med tanke på en overgang.

Etter hva Drammens Tidende erfarer er ikke Vilsvik negativ til et klubbskifte.

I fjor opplevde han økt konkurranse av Christopher Lindquist (23). Denne sesongen vil også Nicholas Mickelson (19) kaste seg inn i kampen om å bli Godsets høyreback.

Artikkeltags