Ulland Andersen opereres

SKADET: Eirik Ulland Andersen legges etter all sannsynlighet under kniven onsdag.

SKADET: Eirik Ulland Andersen legges etter all sannsynlighet under kniven onsdag. Foto:

Eirik Ulland Andersen (25) legges etter all sannsynlighet under kniven i Tyskland onsdag.

DEL

DRAMMEN/TYSKLAND: Spilleren selv forteller til eurosport.no at det er snakk om en gilmores groin-skade.

– Gjennom store deler av 2018 har han slitt med det som heter inguinal dysfunksjon. Det er smerter i nedre mage-region, som på folkemunne kalles gilmores groin, sier Godsets manuellterapeut Thomas Ødegaard til Eurosport.

På norsk heter denne tilstanden idrettsbrokk, og er en skade på muskulaturen og bindevevet, der dette fester seg på beinet i lysken, skriver Norsk helseinformatikk på sine nettsider. Tilstanden skyldes kroniske, gjentakende småskader eller strekk, og smertene utvikler seg over tid.

– På lang sikt vil det være lønnsomt. Selv om jeg ikke ønsker å skylde på skadene, har jeg ikke vært i stand til å bidra på hundre prosent, mener 25-åringen.

Eirik Ulland Andersen var sammen med Bassel Jradi Godsets mest målfarlige i fjor, når vi regner med både scoringer og målgivende pasninger. I årets oppkjøring har han tre scoringer, og har vært involvert i fem kamper.

Ifølge Ulland Andersen selv har operasjonen vært planlagt en stund. Tirsdag undersøkes han av spesialister før den endelige avgjørelsen tas.

– Jeg mister Tromsø-kampen, men håper det er den eneste kampen jeg er ute. Det kommer jo litt an på hvordan dette går, men jeg ønsker å være raskt tilbake, sier han til Eurosport.

Ifølge Ødegaard kan angriperen risikere å være ute i mellom fire og seks uker.

LES OGSÅ:

Ulland Andersen er på bedringens vei

Bestemte seg for å lykkes

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags