– Vi skal hedre oss selv

TEAM: Stine Brun Kjeldaas og Knut Harald Sommerfeldt er duoen som skal lede oss gjennom idrettsøyeblikkene for 2016. Her leser de gjennom manuset i Drammens Teater.

TEAM: Stine Brun Kjeldaas og Knut Harald Sommerfeldt er duoen som skal lede oss gjennom idrettsøyeblikkene for 2016. Her leser de gjennom manuset i Drammens Teater. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Tidligere snowboard-proff Stine Brun Kjeldaas fra Kongsberg skal lede det man kan kalle den lokale utgaven av Idrettsgallaen.

DEL

DRAMMEN: Det skal hun gjøre sammen med Knut Harald Sommerfeldt, idrettskonsulent i Buskerud idrettskrets. Sommerfeldt skal være konferansier for festkvelden for fjerde gang når Idrettens Festaften går av stabelen fredag 3. februar.

I løpet av kvelden skal personligheter fra idretten i Buskerud hedres. Kvelden er et tilbakeblikk på idrettsåret 2016, og det vil bli prisutdelinger, sceneshow, livemusikk og humoristiske innslag, lover de to konferansierene.

– Nå skal vi gå gjennom manuset, og når vi blir trygge på det så blir dette bare gøy, sier Sommerfeldt, som er tidligere tikjemper.

– Hvorfor er det så viktig å ha en slik festaften?

– Det er et forum hvor idretten i hele Buskerud møtes for å hedre seg selv, både frivillige og offentlige, sier Sommerfeldt.

Kollega Renate Ellingsen, som er administrasjonskonsulent i Buskerud idrettskrets, er enig.

– Vi hedrer både toppidretten og breddeidretten på en og samme kveld. Vi ønsker å ta publikum med på en reise gjennom året som er gått, og gjøre det til en større opplevelse enn bare en prisutdeling, forteller Ellingsen.

Og selv om de to konferansierene er hemmelighetsfulle, kan de røpe at det blant annet vil komme celebert besøk og en introduksjon av en ny OL-gren. Resten blir overraskelse.

LES OGSÅ: Samler kulturlivet til fest

Debuterer som konferansier

For den tidligere idrettsproffen Stine Brun Kjeldaas blir det første gang hun skal være konferansier.

MORO: De to konferansierene lover å by på overraskelser og moro når publikum inntar Drammens Teater fredag 3. februar.

MORO: De to konferansierene lover å by på overraskelser og moro når publikum inntar Drammens Teater fredag 3. februar. Foto:

– Det blir kjempegøy. Det er fint å kunne gjøre dette for idretten i Buskerud, hvor jeg selv kommer fra, sier Kjeldaas.

Hun erkjenner at nervene er der, og at det derfor er fint å kunne stå ved siden av erfarne Sommerfeldt.

LES OGSÅ: Andreas (18) ble hyllet i teateret

LES OGSÅ: Talen som rørte alle til tårer

Utdeling av priser

Arrangementet holdes i Drammens Teater, og er et samarbeid mellom Buskerud idrettskrets, Sparebanken Øst og Drammens Tidende.

Det er i år plukket ut fem kandidater til å vinne årets ildsjel, en samarbeidspris mellom de tre arrangørene. Kandidatene er valgt ut fra flere steder i Buskerud, og du kan fortsatt stemme på årets ildsjel her.

I tillegg til årets ildsjel skal det også deles ut prisene for Idrettsstipend fra Sparebanken Øst, Buskerud Idrettskrets sin innsatspremie og Årets idrettsnavn i regi av Drammens Tidende. Blant tidligere vinnere finner vi navn som Silje Norendal, Vibeke Skofterud og Andreas Bjørnstad.

Se hele listen over tidligere prisvinnere her.

Det er allerede kjent at rallyfører Anders Grøndal ble stemt fram som «Årets idrettsnavn 2016». Prisen vil bli utdelt under Idrettens Festaften sammen med de andre prisene. 

LES OGSÅ: Vant årets idrettsnavn – fridde julaften

Artikkeltags