Gå til sidens hovedinnhold

Endelig jubel for NOR 92

Artikkelen er over 18 år gammel

Mens A-laget til NOR 92 har hatt lite å juble over denne sesongen, viste klubben i helgen at rekrutteringen er i orden. Best av alle var lilleguttlaget som vant sin klasse i Exel Tiger Cup Junior.

NOR 92 arrangerte i helgen Exel Tiger Cup Junior for første gang. Hele 68 lag fra seks fylker kjempet om pokalene i klassene lillegutt, smågutt, gutt og jente.

Spennende. Og hjemmelaget NOR 92 bet godt ifra seg. Lørdag gikk både guttelaget og lilleguttlaget til finale. For begge var det Slevik som sto på motsatt banehalvdel, men der sluttet også likheten.
I guttefinalen var Slevik klart best, og de slo til slutt NOR 92 med hele 6-0.
Dermed var det lilleguttlaget som krevde den største plassen i premieskapet, etter en tett og spennende finale. Eiker-laget tok ledelsen ved Mads Ryghsether etter fem minutter. En ledelse Erik Michalsen økte til 2-0 tre minutter senere. Slevik reduserte til 2-1 før pause og jaget utligning utover annen omgang. Slik gikk det ikke. I stedet kjempet Mads Ryghsether med seg ballen, rundet keeper og satte ballen i mål til 3-1. Slevik reduserte på nytt like etterpå, men NOR 92 holdt unna og vant finalen med 3-2.
Til stor jubel fra hjemmepublikum i Solberghallen.

Bra spill. - Vi spilte bra. De pressa hardt, men vi holdt unna, oppsummerte kaptein Magnus Hamarstrøm og mente laget hadde spilt bra hele dagen.
Det hadde han for så vidt rett i. Laget gikk ubeseiret gjennom innledende gruppe med 26-4 i målforskjell, og i semifinalen måtte Bærums Verk se seg slått med 2-0.
- Styrken vår er sikkerheten bakover og kjappe pasninger, mente Hamarstrøm og la til etter oppfordring fra lagkameratene:
- Og raske angrep.
Jenteklassen ble vunnet av Slevik som etter straffekonkurranse slo Bækkelaget 2-1 i finalen.

Knepent. Søndag var det småguttklassen som sto for tur. Også her gikk NOR 92 ubeseiret gjennom sin innledende gruppe, her med 12-0 i målforskjell. I semifinalen ble imidlertid Holum for sterke, og Eiker-laget tapte knepent 2-1. Holum vant senere finalen 4-2 over Slevik.
- Småguttelaget vant Buskerud-serien, men de har vist i dag at de er jevngode også med lag fra andre steder, mente Svein Knutsen som er en av trenerne i klubben.
Også lilleguttlaget vant sin serie denne sesongen, mens for guttelaget er det ennå ikke avgjort om det blir første eller annenplass.
- Det er klart den gode rekrutteringen betyr mye for klubben, mente Knutsen.

Elisabeth Bakken
sportendt.no

Kommentarer til denne saken