Åssidens 9. hjemmetap da Start 2 vant 5–0

HOLDT PÅ AVSTAND. Eryk Kolasaog de andre Åssoden-spillerne komsjelden forbi spilelre som Starts Isaac Twum i 3. divisjonsoppgjøret på Åsidenbanen lørdag.

HOLDT PÅ AVSTAND. Eryk Kolasaog de andre Åssoden-spillerne komsjelden forbi spilelre som Starts Isaac Twum i 3. divisjonsoppgjøret på Åsidenbanen lørdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Åssiden gikk på sitt 16. serietap da Start 2 vant 5–0 på Åssidenbanen lørdag ettermiddag. Ni av tapene har kommet på hjemmebane.

DEL

Åssiden kom fra en flott 3-3-kamp borte mot Staal, men mot et Start 2 som kjemper desperat for å komme over nedrykksstreken, holdt det bare i en omgang.

Det sto 0-0- til pause, men etter pause virket det som både kreftene og litt av motivasjonen ble borte  da Start først fikk mål.

– Vi sto fram bra som lag i første omgang, vi jobbet godt og vi skapte noen få sjanser. Men vi var ikke dyktig nok, konkluderer trener Audun Fevik.

Mange feil

Etter pause ble det gjort altfor mange individuelle feil som gjestene var flinke til å utnytte.

– Og det var feil vi ikke var i nærheten av å gjøre de første 45 minuttene. Nå skal det sies at det var et veldig godt Start-lag som kom hit, og de kjempet virkelig for å overleve i divisjonen, sier Fevik.

For Åssiden ble det på mange måter det som har vært gjennomgangsmelodien denne sesongen, at det manglet det lille ekstra for å overleve i 3. divisjon, og at de ble straffet veldig da kreftene ebbet ut, og feilene kom.

– Det har vært en blytung sesong, men spillerne har stått samlet, og det er bare å håpe at luften nå ikke går ut av laget selv om det blir nedrykk, håper den avtroppende ÅIF-treneren.

ÅIF er fortapt på nest siste plass med sine tolv poeng. Egersund 2 er sist med ti, og er neste motstander borte. Så avslutter ÅIF sesongen med Vindbjart borte, Pors hjemme og FK Tønsberg borte.

Sterk Vestfossen-seier

I en annen 3. divisjonskamp hentet Vestfossen hjem en veldig sterk seier over serieleder Eidsvold på hjemme.

2–1 vant de.

Eidsvold tok ledelsen 1–0 etter 21 minutter ved Jonatan A. Teigland, men Martin Torgesen ordnet 1–1 ti inuitter ut i andre omgang. Vinnermålet scoret Hichem Bekkaoui seks minutter senere.

Vestfossen er på 9. plass med 29 poeng, ni poeng foran Østsiden som er på nedrykk. Fire kamper gjenstår.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken