Sjekk hvem Vestfossen, SIF 2 og MIF 2 møter i 2019

MOT SIF 2: Anders Torgersen (t.h.) og Vestfossen må belage seg på en rekke turer til Vestlandet i neste års 3. divisjon.

MOT SIF 2: Anders Torgersen (t.h.) og Vestfossen må belage seg på en rekke turer til Vestlandet i neste års 3. divisjon. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

3. divisjonsavdelingene i 2019 er satt opp. Sjekk hvem våre tre lokale lag skal møte.

DEL

OSLO: Også neste sesong spiller tre lokale lag i fotballens 3. divisjon. Åssiden rykket ned i 4. divisjon, mens Mjøndalen 2 rykket opp i 3. divisjon. Der spiller MIF 2 sammen med Vestfossen og Strømsgodset 2, som begge er klare for nok en sesong på nivå fire.

I helgen er de seks 3. divisjonsavdelingene (Norsk Tipping-ligaen) satt opp. Vestfossen og SIF 2 møtes i avdeling 4, mens MIF 2 er i avdeling 2.

Vestfossen og SIF 2 får mange langturer til Vestlandet. MIF 2 derimot støter for det meste på lag ifra østlandsområdet.

Her er de to avdelingene:

3. divisjon avdeling 2:

Norild
Mjøndalen 2
FK Tønsberg
Halsen 
Ørn Horten
Frigg
Follo 
Ready
Lyn
Grei
Vålerenga 2
Lokomotiv Oslo
Ullern
Drøbak-Frogn

3. divisjon avdeling 4:

Fyllingsdalen
Lysekloster
Brann 2
Fana
Stord
Os
Bergen Nord
Djerv 1919
Vard Haugesund
Sogndal 2
Fjøra
Strømsgodset 2
Vestfossen

Valdres

– Å sette opp Norsk Tipping-ligaen har vært ekstra utfordrende i år, og det var ikke til å unngå at noen klubber får lengre reiser selv om vi prøver å begrense det mest mulig. Finnmark, Troms og Nordland er utfordrende reisemessig og Nord-Norge bør kobles mot lag fra Østlandet. Det er variasjon på hvilke lag fra Østlandet som får reisebelastning, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn til fotball.no.

Artikkeltags