Åssiden, SIF 2 og MIF 2 i samme avdeling i 2020

MØTER SIF 2 OG MIF 2: Åssiden jublet for opprykk til 3. divisjon i høst. Nå er det klart at ÅIF møter blant andre SIF 2 og MIF 2 i 3. divisjon 2020.

MØTER SIF 2 OG MIF 2: Åssiden jublet for opprykk til 3. divisjon i høst. Nå er det klart at ÅIF møter blant andre SIF 2 og MIF 2 i 3. divisjon 2020. Foto:

Nå er det klart hvilken 3. divisjonsavdeling de lokale lagene Åssiden, SIF 2 og MIF 2 skal spille i neste år.

DEL

OSLO: Det offentliggjorde Norges Fotballforbund i helga.

Gledelig nok er nyopprykkede Åssiden, Strømsgodset 2 og Mjøndalen samlet i 3. divisjon avdeling 2. Da er det duket for flere lokaloppgjør. Også Hønefoss BK har havnet i denne avdelingen. Dermed møtes alle fire Buskerud-lag på nivå fire.

Denne 3. divisjonsavdelingen virker sportslig tøff med flere ambisiøse klubber som er kjent for å satse. Men det positive for alle her at det blir korte reiseavstander. Lagene er fra Buskerud, Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold og Telemark.

– Jeg er synes det var fint å slippe de lange reisene, og det er morsomt med lokaloppgjør. Men det er en tøff pulje. Det vil stilles sportslig tøffe krav til oss, men vi har en god stamme i laget og jobber med å få inn noen forsterkninger. På sikt er Åssidens mål å etablere seg i 3. divisjon. I 2020 er målet å holde oss, sier Åssiden-trener Kenneth Hanssen Myhrvold.

Her er lagene som skal spille i 3. divisjon menn avdeling 2 i 2020:

Hønefoss BK, Strømsgodset 2, Åssiden, Mjøndalen 2, Ørn Horten, FK Tønsberg, Flint, Halsen, Pors, Oppsal, Follo, Fredrikstad 2, Sarpsborg 08 2, Kråkerøy.

ÅIF straffet Urædd – rykker opp til 3. divisjon

Artikkeltags