Gir seg i Åssiden

SLUTTER: Audun Fevik er ikke trener for Åssidens herrelag i fotball i 2019.

SLUTTER: Audun Fevik er ikke trener for Åssidens herrelag i fotball i 2019. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Audun Fevik gir seg som hovedtrener for Åssiden etter 2018-sesongen.

DEL

DRAMMEN: Det skriver Åssiden IF på sine internettsider.

Denne uken har Audun Fevik informert styret, daglig leder, spillergruppen og støtteapparat om at han gir seg hovedtrener for klubbens seniorlag i fotballens 3. divisjon for menn.

Fevik har fortalt til ÅIF at hans motivasjon for å fortsette som hovedtrener i 2019 ikke er til stede, og beskjeden ble gitt allerede nå slik at klubben skal få satt i gang arbeidet med å finne en ny trener.

I de siste sesongene har Fevik tidvis hatt stor suksess som Åssiden-trener. Han førte i 2017-sesongen drammensklubben til opprykk til 3. divisjon. Klubbens beste sesong på mange år.

Året i 3. divisjon har imidlertid vært tøft for Åssiden. Det gikk lenge brukbart i vår, men i sommer og høst har det vært bråstopp. Siden midten av juni er det blitt ti tap på rad i avdeling 3, og ÅIF er fortapte på nest siste plass. Seks runder før slutt er det 15 poeng opp til sikker plass. Det er et tidsspørsmål før nedrykket er klart.

– Jeg har hatt seks fantastiske sesonger som Åssiden-trener, inkludert to opprykk. Siden det nå går mot nedrykk til 4. divisjon sliter jeg med motivasjonen med tanke på 2019. Det føles naturlig å slippe noen andre til nå, men vi skal avslutte sesongen med stil, sier Fevik til Drammens Tidende.

Han poengterer at han har stor tro på at Åssiden kan komme tilbake til 3. divisjon.

Artikkeltags