LA MANGA: Da Peter Kovacs spilte for Odd Grenland fra 2008 til 2010, hendte det ofte at han sov over hos en av lagkameratene siden det var et godt stykke å kjøre fra leiligheten i Oslo til Skien. Odds oppmann Svein Inge Nikolaisen, kan avsløre at den høyreiste ungareren rangerte hvilket «hotell» som var best.

Dårlig kaffe

Simen Brenne var den som kom dårligst ut.
 
- Han fikk kun to stjerner. Sofaen var dårlig og kaffen smakte ikke bra, sier Kovacs lattermildt til Drammens Tidende. 
 
Det hele var selvfølgelig ment som en morsom og useriøs greie.
 
Jan Frode Nornes var mannen som fikk den beste hotellanmeldelsen. Odd Grenlands assistenttrener kunne by på god mat og hadde alltid en hyggelig samtale på lur.
 
– Fem stjerner, lød dommen fra hotellkongen fra Ungarn. 

Venner i Odd

Det har blitt færre hotellopphold etter at Peter Kovacs ble samboer med fotballspilleren Melissa Wiik. 34-åringen opplever nå stor suksess som spiss for Strømsgodset, men har fortsatt kontakt med flere av Odd-spillerne.
 
Den tidligere SIF-spilleren Mattias Andersson er nær venn av Kovacs.
 
I dag, tirsdag, trener ikke Strømsgodset før på ettermiddagen, så Peter Kovacs brukte formiddagen til å hilse på sine gamle lagkamerater mens de hadde en økt på et treningsfeltene på La Manga.
 
- Morten Fevang,  Mattias, (Fredrik) Semb Berge, Jone Samuelsen, Dag-Eilev Fagermo og Simen Brenne kjenner jeg godt. Det er fine fyrer, sier Kovacs.

Husvask

Drammenserne trenger imidlertid ikke være redd for at den høyreiste spissen drar tilbake til Odd med det første. Kovacs stortrives på Marienlyst og satser på å levere en enda bedre sesong i 2013. 
 
Men spiller du i SIF så bør du nok ha vasket over kåken og skiftet sengetøy til 34-åringen kommer på besøk.